«
»

Gelijktijdig

Geplaatst op maandag 27 september 2010 | Geen reacties

Vroeg ons bed uit, boodschappenlijstje gaan maken, konijnen kooien gaan verschonen… daarna de stad in, we wilden eerst langs de dierenwinkel, maar zij hadden last van een stroom storing, en daardoor was pinnen geen optie… dus doorgereden naar de supermarkt… voor bijna de hele week boodschappen gehaald, en extra geld gepind voor de dierenwinkel… daarna dus even naar de Jumper gereden, en daar was het stroom net weer aangegaan… naar huis en alles gaan opruimen, en alles in de diepvries van een sticker gaan voorzien, voortaan gebeurd dat gelijk als het er in gaat… nog even een klein uurtje over, en deze bij facebook doorgebracht… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Point… afwassen en daarna bezig met het uitzoeken van de foto van de dag… Pascal besloot zich aan te melden voor de Staatsloterij… en voor het eerst stonden Sandd en DHL te gelijk op de stoep… 7 kratten Sandd post voor 5 wijken en 3 kratten DHL voor 1 wijk, met 2 gratis shirts, eentje met lange mouwen en eentje met korte, nog met Select mail als tekst erop, en in gele-zwarte kleur… gelijk gaan sorteren en daarna verder met de foto's… met mijn macro lens even naar buiten, en dat is even wennen, het is echt totaal anders… gelijk even de foto's bekeken… Pascaql is cartoon 508 gaan maken… de dieren eten gegeven, wij aten witlof met appel, aardappels en speklapje… daarbij gekeken naar The Gate… foto's van de dag op mijn Tumblr gaan zetten… daarna zes zwart/wit foto's gaan maken, door bestaande kleuren foto's om te bewerken… en nog even 17 logjes gaan maken… nog even zitten gamen en toen was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.