«
»

Geen popstars

Geplaatst op vrijdag 3 september 2010 | Geen reacties

Na het wakker worden gelijk de telefoon gepakt en gaan bellen met DHL, verteld dat de grote wijk die ik erbij gekregen heb, veel te groot is… en dat ik deze graag terug wil geven… ik wacht liever op de twee wijken die naast de deur liggen en die ik wel aan kan… daarna 9 kratten post en de fiets voor de 9 straten van de Vogelwijk in de auto gezet… en in 3 uur had ik alles weg gebracht… als ik steeds terug gemoeten had dan had het me veel meer tijd gekost… nog een half uurtje bezig gegaan met de post van Intra post en om 12.15 uur zijn we gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… daarna met de auto de 8 kratten van de invalwijk gaan doen… en ook dit liep ik in 3 uurtjes… daarna nog een klein beetje Intra post , daarna douchen en omkleden… de dieren eten gegeven, en wij aten iets nieuws… een wokblokje, met vlees, groente en rijst… daarbij gekeken naar een aflevering van Dark Blue… de Intra post werd bezorgd… Pascal is cartoon 484 gaan maken… en ik ben een trouwkaart voor de overburen gaan maken… om ze te feliciteren, lijkt me wel zo netjes… daarna de post gaan sorteren… helaas bleek er vanavond geen Popstars te zijn, dit omdat er een voetbalwedstrijd was… dus hebben we maar wat Hollands got tallent gekeken… een aflevering Dark Blue en een aflevering Levarage… daarna vonden we het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.