«
»

Gamen

Geplaatst op zondag 26 september 2010 | Geen reacties

Bij het wakker worden gelijk in bed de Zevensprong aangezet en de eerste aflevering gekeken… daarna aankleden en door naar beneden… op de bank een kaart gaan borduren en daarna wat 3d elementen gaan knippen en aan een andere kaart begonnen… en toen was het tijd om te gaan lunchen… Pascal wilde een gekookt ei en ik had wel weer eens zin in een gebakken ei op een sneetje brood… daarnaast hadden we Zeeuwse bolussen en croissants… daarbij gekeken naar de eerste aflevering van Super Natural van seizoen 6… afwassen en daarna bij de pc gaan zitten gamen, Niels op bezoek en even later kwam Patricia erbij… ondertussen foto's op de pc gaan zetten… en nadat de buren weg waren weer bij de pc gekropen… daarna de dieren eten gaan geven, wij aten patat en een liamboutje daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… Pascal is cartoon 507 gaan maken en ik ben daarna nog heel even gamen bij facebook… en twee afleveringen van Glee gekeken… de foto's bekeken en nog wat meer gamen… soms heb je wel eens van die dagen dat je bijna nergens zin in hebt… en dat is af en toe wel eens nodig… met name om de sleur van de haastige weken even te doorbreken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.