«
»

Foto’s Weblogmeeting

Geplaatst op zaterdag 18 september 2010 | 2 Reacties

Toen Melody me liet weten dat zij van plan was een meeting te gaan doen, gaf ik gelijk aan dat ik daar bij wilde zijn… en toen ik langzaam de namen op de lijst zag verschijnen van wie er gingen komen… en ik de meeste blogs al kon, of anders hun namen wel eens was tegen gekomen… werd het alleen maar leuker om naar uit te kijken… en ik moet zeggen dat ik een geweldige dag heb gehad met een stel hele leuke mensen… Natuurpark Lelystad is mij ook goed bevallen en daar zal ik zeker nog een keer naar terug keren… als je meer verhalen wilt lezen of foto's wilt bekijken, kijk dan even bij Melody… en mijn andere foto's staan onder de gebruikelijke link: meer foto's

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Weblogmeeting”

 1. Melody
  november 8th, 2010 @ 08:28

  He ja wat leuk……. lang geleden al weer ;-(
  De volgende zit al in de planning Wink))
  XX

 2. Aline
  november 8th, 2010 @ 10:10

  @ Melody en welke datum hoort daarbij… enne was pas a,5 maand geleden hoor heerlijk toch nog even herinneringen ophalen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.