«
»

Expeditie Robinson

Geplaatst op donderdag 2 september 2010 | Geen reacties

Vroeg op en gelijk de post van de Vogelwijk gaan bezorgen… daarna een boodschappenlijstje gemaakt en lopend naar de buurt supermarkt gegaan… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… daarna nog twee uur lang bezig geweest in de Planetenwijk… en een uur met het bedrijventerrein… toen ik thuis was, bleek er nog geen Sandd post bezorgd dus ben ik eerst nog even de Intrapost gaan bezorgen… daarna gaan douchen en pas tegen 18.00 werd de post van Sandd bezorgd… nog eens 4 kratten post… de dieren eten gegeven, zelf aten we Kip Tandori met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… Pascal is cartoon 483 gaan maken… en ik ben gaan sorteren, Intrapost werd ook nog even bezorgd… en blijkt dat ik morgen 1570 poststukken mag bezorgen… tussen werken door gekeken naar Expeditie Robinson en tot 0.30 uur bezig geweest met sorteren… daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.