«
»

Dierenarts

Geplaatst op vrijdag 17 september 2010 | Geen reacties

Om 8.30 uur bed uit gekomen en gelijk Suffie meegenomen en hem achter gelaten bij de dierenarts… daarna langs de vuilstort gereden, en lagen nog wat dingen in de auto, waaronder het oud papier… en even gaan tanken… thuis de fietstas in gepakt en de post gaan bezorgen… kreeg met moeite alles erin, maar het is me uiteindelijk gelukt… en ik wilde het graag in één keer meenemen want dat scheelde weer een ritje… even na 12.00 uur thuis, eerst wegen, en daarna lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Vampire Wars… afwassen en om 13.30 uur was ik al weer in de wijk om de rest van de post te bezorgen, echter om 14.30 gestopt omdat we eerst Suffie moesten gaan halen… daarna nog even de rest van de Visbuurt gaan doen, en daar kwam ik net iets te veel bekenden tegen… dus het duurde even langer… een aflevering Numbers gaan kijken en daarbij kroop Suffie op mijn schoot… daarna even de auto gepakt om 1 gids te bezorgen… nog even onder de douche gekropen, een was aangezet, de dieren eten gegeven… Pascal had nog even cartoon 498 gemaakt… zelf aten we Kip Siam en daarbij gekeken naar Nikita… daarna wat tv zitten kijken, Big bang theory en Popstars en we hadden The Voice opgenomen, en die hebben gelijk daarna gekeken… want de reclames konden zo doorgespoeld worden… nog even bij de pc gezeten, moest immers een adres hebben voor morgen, de meeting… daarna gaan slapen, en Suffie mocht mee met ons, om op de slaapkamer te slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.