«
»

De Meeting

Geplaatst op zaterdag 18 september 2010 | 2 Reacties

Om 8.30 uur ons bed uit gekomen… Suffie heeft zich heel erg lief gedragen en kroop zelfs tussen ons in onder de dekens… wat een schat, maar hij is wel veel stiller dan zijn zusje… en maakt ons ook niet wakker voor aandacht midden in de nacht, wat Nikki dus wel deed… aankleden en broodjes gaan smeren de foto tas gepakt en op weg gegaan naar Leleystad… waar ik precies om 10.45 uur aan kwam, om te merken dat ik één van de eerste moet zijn, want ik zag echt geen bekenden… even later zag ik Melody op de parkeer plaats, was ik kennelijk al een keer langs de Hulk gelopen… en bij Melody vond ik ook gelijk Tigaas, Peter, Kaatje en Hanny… even later zagen we Trui en Ton… en voegde de Hulk zich bij ons… gevolgd door Leo en Trudie samen met Thamara en toen was het nog heel even wachten op Saskia en Rene en hun 3 honden… en zo waren we een koppel van 14 personen en 3 dieren… naar binnen gegaan, kennis maken, veel praten, koffie, thee of melk gedronken met een lekker stuk gebak… voor ieder wat wils eigenlijk… een klein uurtje gaan lopen want we hadden om 12.30 uur een lunch tafel klaar staan… we gingen in twee groepen het bos in, en ieder was inderdaad keurig op tijd terug voor de lunch… die erg lekker was, ik had een heerlijke uiensoep en ik heb genoten van mijn kop warme chocolade melk met slagroom… helaas gingen de meesten daarna weg… en bleven wij met een kleine groep over, Melody, Tigaas, Kaatje, Hanny en ik, hebben eerst wat gedronken buiten op het terras… om vervolgens toch nog even op pad te gaan  en dat werd een hele leuke wandeling, waarbij we wat dieren zagen… over van alles en nog wat gesproken hebben… en genoten hebben van elkaars aanwezigheid… en pas na twee uurtjes lopen zo tegen 17.00 uur kwamen we weer terug, en hebben samen nog afscheidsrondje gedaan op het terras… daarna afscheid genomen van een stel hele leuke mensen… en net buiten het park had ik eindelijk weer verbinding met mijn mobiel en kon ik Pascal even bellen… en laten weten dat ik om 19.00 uur weer thuis zou zijn… en dat redde ik net aan, het eten stond al klaar Kip uit de braadzak, met stokbrood en kruidenboter… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… Pascal had cartoon 499 al gemaakt… een aflevering My name is en Wat is waar? op de tv gekeken… verder zaten we te gamen op onze mobieltjes met verschillende games… daarna zijn we gaan slapen… 

Reacties

2 Reacties to “De Meeting”

 1. Melody
  november 8th, 2010 @ 11:30

  Kijk……een voordeel van jouw achterstand (ieder voordeel heb zun nadeel) is dat ik nu dankzij jouw verhaal even terug kwam in mijn emoties die dag.
  Wat was het een prachtige dag in alle opzichten, ik denk er met veel warmte aan terug!
  En ja het stukje met ons 5-en was idd ook erg bijzonder, dat koester ik nog het meest eigenlijk!
  Dankjewel!!!

 2. Aline
  november 8th, 2010 @ 11:33

  @ Melody inderdaad heeft elk nadeel ook zijn voordeel… en ja ik was gister en net ook even helemaal terug bij die heerlijke dag… het was echt een prachtige dag die veel te snel voorbij ging…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.