«
»

Collega’s

Geplaatst op maandag 6 september 2010 | Geen reacties

Bed uit en daarna gelijk gaan bellen met DHL en Angelique mag vandaag om 11.00 naar Alkmaar komen… om daar een contract te tekenen… daarna de konijnen kooien gaan verschonen en een boodschappenlijstje gemaakt om vervolgens met de auto naar de supermarkt te gaan… eerst even langs de AH en daarna naar de Vomar… thuis de boodschappen opgeruimd… daarna kwam Angelique zoals afgesproken en gingen we gelijk naar Alkmaar… daar kwam ik zelf een paar collega's tegen die ik normaal gesproken alleen telefonisch spreek… dus heel leuk om daar nu ook even een gezicht bij te hebben… gelijk even vrij geregeld voor 21 september, ben dan jarig en we gaan wat leuks doen… na het tekenen van het contract kreeg ze gelijk de tassen mee en konden we terug naar Den Helder… waar Pascal de tafel al gedekt had en we zo konden gaan lunchen… daarna zijn we samen de Ikea gidsen gaan rondbrengen, want Angelique wilde wat terug doen voor mij… en na 2,5 uur hadden we gidsen weg gebracht van de wijk die vanaf donderdag van haar zal worden… afgesproken morgen samen te doen en donderdag ook… uiteraard heb ik haar wel gelijk wat geld toegestopt want dat vond ik zelf wel zo eerlijk, het samen weg brengen scheelt mij zeker 2,5 uur lopen… weer thuis is Angelique gelijk naar huis gegaan en ik kon gelijk verder met de post want DHL was inmiddels langs geweest… en even later kwam de Sandd Post ook… dus kon ik de Vogelwijk gelijk in één keer sorteren, en dat is wel zo makkelijk… de dieren eten gegeven en zelf aten we bloemkool ,cordon bleu, aardappels, witte saus en jus… daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Point… daarna verder met sorteren en ondertussen de film Merlin's Apprentice gekeken… Pascal is cartoon 487 gaan maken en daarna samen met Nikki naar boven gegaan om daar nog even Gears of Wars op de Xbox te spelen… daarna nog wat tv gekeken en vervolgens te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.