«
»

Apart eten

Geplaatst op donderdag 16 september 2010 | Geen reacties

Uitgeslapen en dat hadden we wel verdient na een paar nachten slecht slapen dankzij de buurman… daarna ons bed uitgekomen een boodschappenlijstje gemaakt en naar de supermarkt gelopen… de boodschappen opgeruimd, en aan het werk gegaan… met een half uur was ik al thuis, drijfnat… dus even wat kleding in de droger en snel wat extra kleding erbij gaan pakken… even 3 kwartier gewacht en de afspraak gemaakt met Pascal dat ik me niet laat leiden door de tijd vandaag… en zo kwam ik twee uur later terug, inmiddels scheen de zon en was alles op de Visbuurt na af… een uur later dan gewoonlijk gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… afwassen en nog even een half uurtje gaan werken… kwam net thuis en toen ging de deurbel, Eliza kwam even een praatje maken, en ze was nog niet weg of Niels kwam het zelfde doen… even gebeld met Ringfoto, één van de lenzen is binnen, dus gezegd dat ik toch maar even wacht tot de andere er ook is… toen Niels wegging, hebben wij Suffie even naar boven gebracht, aangezien hij apart moet eten vandaag… want hij mag na 17.00 uur niet meer eten… dus hebben wij hem alvast laten eten… mezelf gelijk gaan omkleden en even een paar dagen met pen beschreven… Pascal is cartoon 497 gaan maken… Sandd post bracht 7 kratten post voor 2 wijken… en ik heb alvast 1 wijk op straten uitgezocht… de andere dieren eten gegeven, terwijl Suffie alleen boven was voor een uurtje… wij aten Chicken Tonight met rijst en kroepoek en daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… verder met het sorteren van de post, en daar kreeg ik van Intra Post nog meer werk bij… dus dat kon ik gelijk mee sorteren… ondertussen twee afleveringen van Glee gekeken, en daarna gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.