«
»

Vlinders

Geplaatst op donderdag 12 augustus 2010 | Geen reacties

Vroeg wakker geworden, wederom wat last van mijn rug dus er gelijk maar uit gegaan… even de e-mails weg gewerkt, en de WOW verhalen gelezen… een promotieset gemaakt bij Polyvore… wat gaan gamen bij facebook en daarna wat gelezen in mijn boek… bij het opstaan vanmorgen had ik erg mooi weer… maar helaas was het gaan regenen… toen Pascal zijn bed uit kwam even met de auto naar Action en de dierenwinkel gereden… bij de Action vonden we een leuk cadeau voor mijn aankomende "tante zegger"… mijn schoonzusje is vandaag uitgerekend… een cadeau voor Marcel en Amy gevonden (om dank je te zeggen en we zetten het gelijk bij ze op tafel)… een nieuwe parkeerschijf gekocht en nieuwe wegenkaarten (ned, bel/lux en dui)… zo dat mochten we het nodig hebben, we ze kunnen gebruiken… de kaart van ned die ik in mijn auto had was echt heel erg verouderd… daarnaast kochten we nog wat voor ons zelf, Pascal vinger-skateboardjes… en ikke opbergtassen voor documenten en achtergrond papier voor kaarten… daarna naar de dierenwinkel gegaan en op de nieuwe krabpaal mocht ik mijn VVV bon inleveren… dus we hoefden maar de helft te betalen… daarna terug naar de flat gereden… beide even wat voor ons zelf gaan doen en daarna samen lunchen… inmiddels was het weer droog en zo konden we om 12.30 uur op de fiets stappen om naar Vlindertuin Berkenhof in Kwadedamme te rijden, wat inmiddels een nieuwe naam heeft en Berkenhof's Tropical Zoo heet… per persoon kregen we een euro korting dankzij de ANWB ledenkaart… de vlindertuin was echt erg mooi om te zien… genoten van alle vlinders en de andere dieren die we daar zagen (zie foto's)… na een uurtje was het weer tijd om te gaan… besloten om nog wat te fietsen… en zo hebben we een lange weg naar huis genomen… langs de Dirk van de Broek gekomen, weer zo'n winkel die wij niet hebben in Den Helder… daar wat boodschappen meegenomen, en wat lekker meegenomen… om vervolgens naar mijn schoonouders te gaan… daar even gezeten, Pascal is zijn buddy poke papieren versie gaan uitprinten… en nadat we ze even bij gepraat hadden zijn we terug naar de flat gefietst… daar zijn we ieder iets voor ons zelf gaan doen… voor Pascal was dat bank hangen, die voelde zich op eens niet zo lekker… voor mij was dat even bij de pc hangen… en zo zijn we later dan anders de keuken in gegaan pas om 18.45 uur besloten we Beef Sanghai te maken… daarna gaan eten en besloten niet naar de bios te gaan… Pascal ging terug naar de bank, en ik naar de pc ,waar ik wat ben gaan gamen… en ben gaan schrijven twee maal een woenswil en de wow geschreven… daarna even met Eliza gebeld om te horen of alles goed gaat met de katten en konijnen… en zij hoorde van de krabpaal en wil er ook graag één (gaan we morgen even regelen)… nog even bij de pc gezeten en daarna zijn we gaan slapen… morgen weer een dag tenslotte…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.