«
»

Visbuurtweek

Geplaatst op woensdag 18 augustus 2010 | Geen reacties

Om 7.50 uur uit bed gebeld, dit maal was het DHL… of ik morgen nog twee wijken erbij kan doen… ze sluiten aan op de andere inval wijk… en uiteraard heb ik wederom ja gezegd… het ging om weinig post, en ik ga vrijdag dus al beginnen met de nabezorging… wat betekent dta ik vanmiddag ook de blanco Veronica gidsen ga ontvangen… waarvan er eentje voor ons zelf is… en de andere hoeft ik hopelijk niet allemaal te bezorgen… Gelijk mijn bed maar uit gegaan, was nu toch wakker… en om 8.15 uur zat ik al op de fiets, even de Intrapost weg brengen… waarbij ik begonnen ben met de visbuurt, omdat daar vanaf 11.00 uur het feest los barst wat t/m zondag avond zal duren… dus zal er deze week voor het gefeest doorheen rijden met de post… daarna de Vogelwijk en met een uurtje was ik thuis… even de kaartjes gaan printen voor de nieuwe wijk van morgen… vind het namelijk handig om een beeld van mijn wijk te krijgen voor dat ik er heen moet… dit maal was Google erg lief en kon ik al wat huis nummer vinden… daarna een kast gaan opruimen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna werd de post van 5 wijken gebracht door DHL… dus ik kon gelijk aan de gang met sorteren… daarna nog even de laatste paar dagen met een pen beschreven… en mijn moeder gebeld om haar te feliciteren met haar kleindochter… douchen en in schone kleding geschoten, een andere ring gevonden, bedacht me dat het een set van twee was in 2003 toen ik ze kocht… en die ander heb ik nimmer om gehad… daarna samen met Pascal even een rondje over de Visbuurt… er is inderdaad veel versierd, er een poppodium een paar straten verder op, en er is een kermis voor de kids… al ben ik nu al blij niet in die straat te wonen… heel stom van mij om nieuwe schoenen aan te doen… want ik heb mijn hielen er op stuk gelopen… wel een aantal leuke foto's gemaakt en Pascal is bij thuiskomst gelijk cartoon 468 gaan maken… ik ben een pleister gaan plakken, en daarna de tafel gaan dekken… de dieren eten gaan geven en in de tussentijd had Pascal het avond eten klaar, Chicken Tonight met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar twee afleveringen Levarage… Niels en Patricia kwamen even op bezoek hij gaat morgen met het vliegtuig naar het schip toe, dat dus aan de andere kant van de wereld ligt… dus we gaan Niels een tijdje niet zien… de film She's the man gekeken… de Intrapost gaan sorteren en de post van de Vogelwijk gaan samenvoegen… eindelijk even tijd om te gaan bloggen en dat zijn gelijk zeven logjes geworden… pas om 0.45 uur werd het stil in de wijk en besloot ik naar bed te gaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.