«
»

Terug naar huis

Geplaatst op zondag 15 augustus 2010 | Geen reacties

Om 6.45 uur was ik zo wakker en lag ik al een tijdje te draaien… dat ik besloot om er maar uit te gaan… bij de pc gaan zitten, even blog gelezen, e-mail weg gewerkt en een Polyvore gemaakt… daarna nog wat gamen bij facebook… toen Pascal eruit kwam zijn we gelijk gaan opruimen, schoonmaken, auto inladen en daarna vervroegd lunchen… verder met de rest van de spullen pakken, naar mijn schoonouders gereden om de sleutel in te leveren… en daarna naar huis gereden… terug in Den Helder, eerst gaan tanken… en thuis gelijk de spullen gaan uitladen, de katten en de konijnen begroet… de spullen gaan opruimen… de krabpaal en attenties voor Eliza bij haar gebracht… afstoffen, stofzuigen, wassen en ons bed gaan opmaken… ow, wat fijn om weer thuis te zijn en alleen maar te mogen werken… onze nieuwe krabpaal in elkaar gezet, helaas een stukje te klein… morgen maar even kijken voor een stuk schroefdraad dat langer is… 1422 foto's op de pc gezet, slik dat wordt heel wat uitzoeken… Eliza kwam even kijken bij de nieuwe krabpaal… ze is er zelf ook erg blij mee, en we hebben haar gelijk even uitgenodigd om te blijven eten… een half uur later kwam ze terug, we aten patat, frikandel en gehaktballetjes… daarbij gekeken naar een aflevering van The Phone… Pascal is cartoon 465 gaan maken en ik ben de foto's in mappen gaan indelen… de foto's van de dag gaan uitzoeken, en op Tumblr gezet… Dennis en Valerio vs de rest gekeken… Pascal is gaan slapen en ik ben nog even met de foto's van Beautiful Lives aan de slag gegaan, die moest ik nog uploaden (moet normaal op vrijdag, maar dit mocht ik vandaag doen vanwege de vakantie)... nog wat gaan gamen en zitten wachten tot de wasdroger klaar was… daarna ben ik ook gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.