«
»

Subway

Geplaatst op zaterdag 14 augustus 2010 | Geen reacties

Vandaag lekker lui gedaan en pas laat ons bed uit gekomen… als ontbijt een beschuitje met hagelslag en een beker melk… Pascal even bij de pc en daarna ik even bij de pc… vandaag de echte laatste dag, morgen gaan we weer naar huis… en is de week alweer om… alle aantekeningen goed per dag bijgehouden, zelfs het workout schema… een documenten tas vol met bonnetje en dingen voor het plakboek en ik heb heel veel foto;s gemaakt… geen idee nog wanneer ik alles kan bloggen, omdat ik nu al weet dat er maandag veel post gaat komen… maar het blog zal in de loop van de week gerust wat voller worden… met de auto de stad in gegaan en bij de dierenwinkel de krabpaal voor Eliza opgehaald en vlooienmiddel voor onze katten… bij de Action nog wat document mappen gekocht, want die blijken zeer handig te zijn… de auto laten staan op de parkeerplaats en lopend de stad in gegaan… lunchen bij de Subway, weer iets wat we in Den Helder niet hebben… en in dit geval is dat goed, anders zouden we er echt te vaak komen… eerst een warm broodje ham, kaas met rauwkost… normaal is een broodje van 15 cm altijd voldoende… maar nu hadden we beide nog wel trek, dus nog een broodje genomen dit maal met Spicey Bacon… en opeens werd ons een klantenkaart aangeboden, we kregen gelijk 4 zegels, per 15 cm is het namelijk een zegel (nooit geweten dat ze een klantenkaart systeem hadden)… bij de Xenos een eiersnijder gekocht voor Marcel en Amy… die van hun is gisteravond stuk gegaan… mijn zonnebril zit wat ruim dus zijn we gaan kijken bij de Wibra, deze had geen zonnebrillen meer, wel ondergoed voor Pascal… en in een bijna lege winkel, kan je dan snel even zoeken, pakken en afrekenen… nog even bij de Trekpleister gekeken voor zonnebrillen, maar die waren allemaal te groot… de Etos nog even binnen gegaan, hier het zelfde of te groot od erg onhandig als je ze dichtklapt… dan maar geen nieuwe zonnebril… terug naar de flat voor een pitstop en van daar naar de Agrimarkt om nog wat boodschappen te doen… onderweg mijn schoonouders gebeld en zij komen vandaag onze kant op… lekker bij gekletst en we hadden rode wijn voor ze in huis gehaald… een paar uur later nadat ze weg waren is Pascal met de DS gaan spelen en ben ik gaan borduren… tot het om 18.30 uur tijd was om aan het eten te gaan… broodjes shoarma stonden op het menu met sla en saus… en als toetje peer-chocolade bavarois… daarna gelijk de afwas gedaan en Pascal is op tv een film gaan kijken… en ik ben gaan borduren, in plaats van naar de bios te gaan… we hebben namelijk nogmaals gratis toegang, maar dat doen in Den Helder wel… het is vanavond de laatste avond in Goes… pas tegen bedtijd gestopt met borduren, en een leuke opzet gemaakt… pas zeven kleuren van de vijf en dertig gebruikt… en het gaat een flink project worden… maar goed eerst tijd om weer te slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.