«
»

Roze inpakpapier

Geplaatst op vrijdag 20 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de post van de Visbuurt gaan bezorgen en bij terugkomst heel even bij de pc gaan zitten… had een email van Sanddpost gezien op mijn mobiel, en ik weet dat mijn collega alleen 's morgens werkt… de vraag was of ik 2,5 week een wijk in de Schoten kan overnemen vanwege vakantie… en vanaf eind september voor langere periode… even de wijk bekeken, want de ze had de straten gelijk meegestuurd… en ik heb gelijk laten weten dat de vakantie geen probleem is, maar de langere periode, voor onbepaalde tijd dat wordt me te veel… en de wijk ligt niet naast de deur… mijn broertje belde om te zeggen dat we zondag konden komen, dat zou hij nog even laten weten… de helft van de Vogelwijk in mijn tas gedaan en deze gaan rondbrengen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… bij de post mijn eerste Mijn HobbyKaart ontvangen… daarna de andere helft van de Vogelwijk gaan doen… aangezien DHL gebeld had over 2 klachten deze gelijk even gaan bezorgen samen met Pascal en daarna even de stad in gegaan naar de Big Bazar… dit omdat we daar laatst iets gezien hadden voor de kleine, maar toen wisten wij nog niet of het jongen of een meisje ging worden… dus het cadeau gekocht, en roze inpakpapier, want er lagen thuis ook al cadeautjes te wachten… thuis gelijk weer 2 meldingen van klachten… deze even gelaten voor wat ze zijn… eerst de cadeautjes in gaan pakken, we hadden op vakantie wat gekocht… en ik was van de week iets tegen gekomen, wat voor een meisje wel heel leuk is… en daarna de kaart afgemaakt waar ik een maand geleden aan begonnen was… de twee gidsen samen met Pascal gaan bezorgen… onderweg werd ik gebeld dat er nog 3 klachten waren, rare is dus 6 van deze klachten kwamen uit één wijk… helaas had ik niet genoeg gidsen meegenomen… dus moest ik nog een keertje terug naar huis om er nog eentje te bezorgen… Pascal dook in de tussentijd even onder de douche… ons eten hadden we al in de oven gezet voor we gingen fietsen, dus toen ik terug kwam was het al bijna klaar… gelijk de dieren eten gaan geven, en zelf aten we Kip uit de zak met stokbrood en kruidenboter… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… Pascal ging cartoon 470 maken… en daarna gingen we Popstars kijken… nog even een klein rondje daarna met Eliza en haar hond Molly gelopen… de Intrapost moest ik nog sorteren die ik eerder deze avond ontvangen had… heel even bij de pc gezeten, om wat emails weg te werken, en nog even een aflevering van Pretty little liars gekeken… daarna was het bedtijd… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.