«
»

Op vakantie

Geplaatst op zaterdag 7 augustus 2010 | 2 Reacties

Voor de verandering een keer uitgeslapen en daardoor later van bed gekomen… het regende, dus de post wegbrengen had nog even geen zin… dus eerst de laatste paar dagen even met een pen beschreven… Pascal is de konijnen kooien gaan verschonen… twee derde van de wijk gaan rondbrengen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna even bij de pc gezeten, om vervolgens de rest van de wijk van hun post te voorzien… ondertussen had Pascal al het stofzuigen gedaan… een lijstje gemaakt van de spullen die mee moeten en al wat dingen gaan verzamelen… en besloten dat we net zo goed na het avond eten al konden gaan rijden… Eliza kwam nog even langs want de komende week heeft zij er zeven huisdieren bij om te verzorgen… de rest van onze spullen gaan pakken en al in de auto gaan zetten… Pascal heeft de afgelopen de volgende cartoons gemaakt 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463 en 464… en hij heeft het zo ingesteld dat er elke dag dus gewoon een cartoon te zien zal zijn… de dieren eten gegeven, en zelf aten we iets vroeger dan anders… patat en een frikandel, afwassen en de laatste paar dingen gepakt… afscheid van de dieren genomen… nog even gaan tanken en daarna naar mijn schoonouders gereden in Goes… om daar de sleutel op te halen en wat te drinken… en daarna door naar de flat van mijn zwager en schoonzus… die zelf een paar weken naar Canada zijn (naar haar ouders oa)… alle spullen naar boven gebracht, helaas is er geen lift… dus dat wordt veel traplopen tijdens onze vakantie… het bed nog even op gaan maken… nog een aflevering van Far Scape gaan kijken en daarna gaan slapen… 

Reacties

2 Reacties to “Op vakantie”

  1. Sannie
    augustus 30th, 2010 @ 12:47

    En vakantie lekker geweest ??

  2. Aline
    augustus 30th, 2010 @ 14:58

    @ Sannie, ik ben al bijna weer toe aan de vakantie, zo druk is het hier, maar we hebben een hele leuke vakantie gehad, de logjes volgen nog…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.