«
»

Nichtje kijken

Geplaatst op zondag 22 augustus 2010 | Geen reacties

Vrij laat wakker geworden, wat ik eigenlijk zonde vond want ik had een heel stel plannen voor vandaag… maar goed gelijk er uit gesprongen, wassen, aankleden en daarna gaan bloggen en dat zijn 3 logjes geworden… Pascal is ondertussen een serie gaan kijken… daarna zijn we gaan lunchen met warme broodjes uit de oven… onderwijl gekeken naar een aflevering van Levarage en de afwas gedaan… daarna zijn we naar Groningen gereden, om ons nichtje Aimée te bewonderen… de cadeautjes werden goed ontvangen en bleken zelfs origineel te zijn we hebben haar een roze-schoen-spaarpot gegeven… 3 voorlees verzamelboeken van Tip de Muis… 4 beeldjes van elfjes en een geboorte kaart die geel was, wat ook origineel bleek tussen de roze kaarten… maar dat kwam omdat ik al aan de kaart begonnen was, voordat we wisten of het een meisje of een jongen zou worden… dus een neutrale kleur gekozen… na een paar glaasjes drinken, bijpraten en Aimée bewonderen zijn we weer op huis aan gegaan… Eliza had onze dieren al te eten gegeven… zo konden wij om 20.15 uur toen we thuis kwamen gelijk de frituurpan aanzetten en gaan eten… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… Pascal is even snel cartoon 472 gaan maken… en daarna zijn we de film Nanny McPhee gaan kijken… om vervolgens te gaan slapen, dit maal totaal geen last van de Visbuurt week, die vanavond afgesloten is…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.