«
»

Middelburg

Geplaatst op vrijdag 13 augustus 2010 | Geen reacties

Na een lange nacht van slecht slapen er toch redelijk laat uit gekomen… douchen en daarna een eierkoek als ontbijt genomen… langs de dierenwinkel om een krabpaal voor Eliza te bestellen… we weten inmiddels dat ze opgeslagen staan, en ze zorgen ervoor dat er morgen eentje klaar staat… daarna naar Middelburg gereden waar we bij het station gingen parkeren… de chipknip bleek helaas buiten werking, maar gelukkig had ik mijn credit card bij me… daarna naar de Houttuinen gelopen en kaartjes gekocht voor de rondvaart… en we konden daar even snel naar toilet… en daarna als laatsten in de boot… en dat bleek de beste plek te zijn, voor naast de kapitein… halverwege deed mijn camera niets meer… gelukkig hadden we snel door dat mijn geheugenkaart wel eens vol kon zijn… dus even snel een nieuwe erin gedaan… en toen kon ik weer vrolijk verder… na 40 minuten en vele foto's weer terug bij het beginpunt van de boottocht… nog wat folders mee kunnen nemen altijd leuk voor het plakboek… daarna lopend de stad in gegaan en bij een broodjes zaak ieder een groot stokbroodje gezond gegeten… bij de freerecord shop vond Pascal even later Zelda voor de DS en samen met een film heb ik met 3 cadeaupasjes en 1 euro betaald… terug naar het station, daar even naar toilet en de aankopen in de auto gedaan… en van daar naar Utropia gelopen… en dat was heel erg leuk, vogels, vissen, schildpadden en verschillende soorten planten… en de vogels vliegen er los en zitten niet in hokken… toen we weg wilden begon het net te regenen, dus besloten nog even een kwartiertje binnen bij de vogels te gaan kijken… en daarna konden we zo naar de auto lopen zonder nat te worden… gelijk naar mijn schoonouders gereden, een glaasje fris gedaan en hun weer even bij gepraat… en ik heb vandaag DHL nog gesproken of ik volgende week een wijk extra kan lopen… nog even met Intrapost gebeld want ik zou als het goed is dezelfde wijk hebben voor hun, maar die bleek al vergeven te zijn… wel kom ik op de lijst te staan voor eerste reserve… ondertussen zat ik nog bij mijn schoonouders… en vandaag zijn we naar de Lidl gereden we hadden een idee voor vanavond… en daar ook gelijk een luxe naai boutique (garen, naalden, spelden, elastiek, enz) gekocht… daarna terug naar de flat… daar even de e-mails doorgelezen… eentje was van DHL, een lijst met de straten… en nog een brandende vraag, of ik voortaan de nalevering van de gidsen wil doen in heel Den Helder… dat betekent extra geld, een Veronica gids elke week gratis en op vrijdagmiddag en maandagmiddag de klachten afhandelen… dus maar even een reactie terug gegeven, dat het goed is… op facebook stonden foto's van Marcel en Amy, zodat we even met hun vakantie in Canada mee konden kijken… daarna eerst gaan afwassen, toen de tafel gaan dekken, eten gaan koken en zo zaten we even later aan de Kip Madras… als toetje yoghurt met vruchtjes en daarna weer de afwas gedaan… even de verhalen met het nieuwe WOW woord gelezen en besloten mijn WOW verhaal er neer te zetten, had geen zin om langer te wachten… heb natuurlijk een blogachterstand… maar die lossen we thuis wel weer even op… daarna nog wat gaan gamen bij facebook, bij de tv gaan zitten voor Popstars… en gelijktijdig mijn borduurwerk om gaan slaan (handig die naaidoos)… zodat het borduurwerk niet kan gaan rafelen… het idee van Pascal (waarvoor we naar de Lidl waren) was toastjes met gekookt ei, mayo en paprika poeder… de eieren hadden we gelijk met het avondeten al gekookt… en het is iets wat we normaal nooit eten, maar ja het is nu vakantie, en wel lekker voor een keertje… toen Popstars klaar was, besloten om nog even een rondje kermis met de camera te doen… en om een flinke avondwandeling te maken… kermis is vandaag begonnen en staat er nog een hele week, en voor een eerste avond vond ik het wat rustig… terwijl het weer eigenlijk heel erg lekker was… thuis nog even wat gedronken en daarna na een lange dag vol indrukken gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.