«
»

Meer post

Geplaatst op maandag 2 augustus 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de konijnen kooien gaan verschonen en een boodschappenlijstje gemaakt… een sms van DHL ontvangen, gaan bellen en er blijkt nog een vrij grote wijk open te staan… de twee wijken die ik wil, zijn helaas niet te vergeven natuurlijk… en deze wijk ligt naast de twee wijken waarin ik normaal bezorg… bestaan uit een woonwijk en een gedeelte bedrijven terrein… en dan is er nog een wijk open ligt ook aan mijn wijk vast… gevraagd of de straten per e-mail doorgestuurd kunnen worden, dan kan ik er even naar kijken… de boodschappen gaan doen, met de auto de stad in, want we hadden wat zware dingen nodig… thuis de boodschappen opgeruimd… gekeken naar mijn e-mail, en daarna eerst gaan lunchen, en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en daarna nogmaals naar de wijken gekeken… die ene valt af, want die bestaat voor de helft uit winkel straten… maar die andere wijk is wel interessant dus laten weten dat ik deze wel wil… tevens gelijk een polo besteld, de eerste is gratis en om een DHL fietstas gevraagd… de post van Sandd werd bezorgd, deze gelijk gaan sorteren… daarna werd de post van DHL bezorgd deze ook gelijk gaan sorteren en daarna samengevoegd… een Polyvore gaan maken en mijn spreadsheat die ik bijhoud van de post alvast aangepast… een e-mail ontvangen dat het er naar uit ziet dat ik donderdag al de nieuwe wijk erbij krijg… Pascal is cartoon 452 gaan maken… en ik ben een regenbroek gaan bestellen, had laatst wel al een pak gekocht… maar die broek is nog niet echt mijn maat… en aangezien het niet altijd droog zal zijn als ik post moet bezorgen, is een regenbroek wel handig… nog wat gamen bij facebook… de dieren eten gegeven, en zelf aten we doperwten, aardappel kroketten, speklapjes met ananas en lente uitje… daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… wat gaan gamen bij facebook, de Intrapost werd bezorgd, deze gaan sorteren en samengevoegd met de andere post… wat games opgeruimd bij facebook, dus heb nu een klein lijstje wat ik nog maar speel… nog even 7 logjes gemaakt op dit blog… ondertussen zitten kijken naar de film Oceans 11 en D.E.B.S. en daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Meer post”

 1. Geluk s poppetje
  augustus 6th, 2010 @ 21:06

  Jemig wat een dag, post samengevoegd, maar heb je wel tijd om het te bezorgen dan?, want de volgende dag krijg je weer nieuwe post ga ik van uit…..

 2. Aline
  augustus 6th, 2010 @ 21:43

  @ Gelukspoppetje, om de week is het op maandag druk hier inderdaad…
  Intrapost krijg ik op de avond aangeleverd, 5 dagen (ma t/m vr) alleen in de oneven weken…
  Sandpost krijg ik elke op maandagmiddag en donderdagmiddag…
  DHL krijg ik elke maandagmiddag en woensdagmiddag…
  Het bezorgen is inderdaad een dag later, en meestal is dag in de ochtend, soms nog wat in het begin van de middag…
  En ik het wil het uitbouwen naar de hele ochtend en een deel van de middag… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.