«
»

Kratten

Geplaatst op woensdag 25 augustus 2010 | Geen reacties

Laat ons bed uit gekomen, wassen, aankleden en naar beneden… gelijk de pc aangezet en de e-mail weg gewerkt… een beetje gamen bij facebook en daarna het nieuwe woord bekend gemaakt… aan de slag gegaan met de foto’s, een album bij Picasa gemaakt en een logje op dit blog gemaakt… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en nog een twee logjes gemaakt… een stel blogjes gaan voorbereiden… en de Sandd Post bezorgde al even 4 kratten post, deze gaan sorteren en weg gezet, want die zijn pas voor vrijdag… en ik was eigenlijk net klaar of DHL stond voor de deur met 3 kratten post, gelijk maar gevraagd waar de kratten voor mijn andere wijk waren… en toen begreep hij dat ik nog 4 kratten post moest krijgen… dus gelijk aan de slag om deze 7 kratten te sorteren… een paar foto’s gaan maken en even met mijn broertje gebeld, om toestemming te vragen om de foto van Aimée online te mogen zetten… en dat bleek geen probleem te zijn… Pascal is cartoon 475 gaan maken… ik ben de dieren eten gegeven en zelf aten we Kofta, daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… op de bank blijven zitten en wat gaan borduren… Pascal is de film Nick en Norah’s Infinite Playlist gaan kijken… daarna samen nog een aflevering van White Collar… daarna gaan slapen en voor we het wisten konden we de politie weer bellen voor de buurman… en dat was gelukkig snel opgelost… maar om 3.30 uur kwam die kennelijk op nieuw thuis en konden we weer gaan bellen… vervelend want zo gaat onze nachtrust er flink aan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.