«
»

Koelbox

Geplaatst op donderdag 5 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… een boodschappenlijstje gaan maken en lopend naar de buurt super gegaan… even gebeld met DHL de nieuwe wijk gaat in na mijn vakantie in week 33… verder met het opruimen van de boodschappen en daarna post gaan rondbrengen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en weer verder met het post bezorgen… even bij de pc gezeten en de e-mails weg gaan werken… met de auto naar de nieuwe locatie van de Action… wij hebben op dit moment de allergrootst Action van Nederland… en hij zitten dan ook op het bedrijven terrein vlak bij de Gamma… helaas konden we hier niet vinden wat we zochten… wel een paar andere dingen meegenomen… naar de stad gereden en bij Blokker gaan kijken, zij hadden wel een koelbox en elementen… dat lijkt ons wel handig voor de vakantie, zodat de spullen uit de koelkast meekunnen… maar ook handig voor dagjes uit, als we zelf drinken of eten bij ons hebben… thuis even de ramen gaan lappen aan de binnen en de buitenkant… op de bank voor het huis een ijsje gaan eten waarbij Tijgertje de kat van de buurvrouw bij ons kwam zitten op de bank… de post van Sannd werd bezorgd dus deze gelijk gaan sorteren… en daarna nog wat bij de pc gezeten… de dieren eten gegeven en zelf aten we Yakitori en daarbij gekeken naar een aflevering van Burn Notice… Pascal is cartoon 455 gaan maken en daarna een film gaan kijken… ik ben bij de pc gaan zitten gamen en de Intrapost gaan sorteren en samenvoegen… voor het slapen gaan nog een aflevering Burn Notice gekeken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.