«
»

Extra werk

Geplaatst op maandag 23 augustus 2010 | Geen reacties

Net ons bed uit en toen ging de telefoon, Sandd post er zijn morgen onverwachts twee wijken open in de Bloemenwijk… of ik die éénmalig zou willen bezorgen… uiteraard ja gezegd, vind het altijd leuk in een nieuwe wijk te lopen… de konijnen kooien gaan verschonen, boodschappenlijstje maken en daarna naar de supermarkt… eerste de AH, om vlees in te slaan met 50% korting… daarna naar de Vomar voor de rest van onze boodschappen… DHL belde, of ik nogmaals 4 naleveringen wil bezorgen… aangezien ik niet genoeg gidsen heb, zal de post vanmiddag als eerste bij mij bezorgd worden… de boodschappen opruimen, vlees in de vriezer… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… afwassen en onder het eten was DHL al geweest met de post van 2 wijken en de extra gidsen… eerst de post gaan sorteren en daarna de post van 2 scholen meegenomen en deze samen met de 4 gidsen gaan bezorgen… ik was net weer thuis en toen kwam Sandd post 5 kratten voor 3 wijken… mijn eigen wijk eerst gaan sorteren… en gaan samenvoegen met de wijk van DHL… daarna eerst een chocolade taart gaan maken… en terwijl deze in de oven stond, ben ik nog 1 wijk gaan sorteren… de dieren eten gegeven, zelf aten we aardappels, broccoli, witte saus en braadworst… daarbij gekeken naar een aflevering van Chuck… daarna de volgende wijk gaan sorteren… ondertussen is Pascal cartoon 473 gaan maken… en daarna de film Keeping up with the Steins gaan kijken… buurvrouw Eliza kwam nog even een film lenen… en ik ben bij de pc blijven zitten… een logje gemaakt en vijf anderen voorbereid… nog even met foto's aan de slag gegaan en wat zitten gamen voor bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.