«
»

Een meisje

Geplaatst op dinsdag 17 augustus 2010 | Geen reacties

Om 4.45 uur ging de telefoon… mijn broertje bleek net voor de eerste keer vader te zijn geworden… zijn vriendin had na een bevalling van slechts 3,5 uur een gezonde dochter op de wereld gezet… Aimée, ze weegt 3670 gram en is ruim 50 cm… na een paar minuten met hem gesproken te hebben… zijn we weer gaan slapen, om 7.30 uur ging mijn wekker, dit omdat er wel erg veel post op me stond te wachten… helaas gelijk al regen op de eerste straat… dus ben ik gaan schuilen onder een afdak, waar ik even later mijn collega van DHL tegen kwam (degene die de 2 wijken heeft die ik graag wil)... even staan praten en daarna beide weer verder… de post steeds netjes in een plastic zak gedaan, dit om te zorgen dat deze zo droog mogelijk op de mat komt te liggen (ik hou zelf ook niet van natte post)… en ondanks dat ik eerder begonnen was, was ik niet veel; eerder klaar, kleding in de droger en gaan lunchen… onderwijl gekeken naar een aflevering Lie to me… toen eerst de inval wijk in de stad gaan doen, winkelstraten, en dat is even wennen, maar met 2 uurtjes had ik alles weg… even een half uurtje uitgerust, wat gedronken en toen mijn nieuwe wijk gaan doen, het was inmiddels al 15.30 uur en ik had met Pascal al afgesproken dat ik het eerst af zou maken… en om ongeveer 18.00 uur had ik de woonwijk klaar en moest ik het bedrijven terrein nog… en dat bleek even flink zoeken, en zo was ik pas om 19.15 uur thuis… Pascal had cartoon 467 al gemaakt en het eten stond ook al klaar, daarbij gekeken naar een aflevering White Collar… besloten de pc uit te laten en een film te gaan kijken… maar eerst even de Intrapost die gebracht werd gaan sorteren… daarna de film Prince of Persia, The Sands of Time gekeken… tweemaal de film even stop gezet, één keer vanwege kramp aan mijn dijbeen… en een tweede maal omdat “de papa” ons even belde om te laten weten ze vanmorgen gelijk met hun dochter naar huis mochten… en dat onze ouders en haar ouders hun kleinkind al gezien hebben… wij hebben gelijk laten weten dat we graag zondag ons nichtje willen komen bewonderen… na de film nog even de pc aangezet, en de mail bleek eruit te leggen, dus wat zitten gamen en we gingen op tijd slapen om er achter te komen dat ik mijn ring niet meer blijk te hebben… een ring die ik al sinds 2003 om mijn duim draag… geen idee waar, en wanneer ik hem verloren ben… het viel nu op eens op, maar goed te moe om er lang bij stil staan, komt vast wel weer goed…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.