«
»

De stad Goes

Geplaatst op maandag 9 augustus 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, douchen en daarna kon Pascal gelijk een ontstopper gaan halen bij zijn ouders… want het water wilde niet weg lopen… toen hij die had kon hij daarna zelf ook even douchen… omste beurt even bij de pc gezeten en daarna een boodschappenlijstje gaan maken… de week een beetje uitgestippeld… gisteravond hadden we gezien dat één van mijn lichten het niet deed… dus zijn we nu eerst langs de Kwik Fit gegaan, het was een lastige om te vervangen maar toch was het zo gedaan… daarna naar de Jumbo (een supermarkt die wij in Den Helder niet hebben) gereden… daar alle boodschappen gedaan en weer terug naar de flat gegaan… de boodschappen op geruimd en gaan lunchen met hele lekkere broodjes… kaasstengels uit de oven, een bruin bolletje warm uit de oven en die belegd met ham, een ham-kaas croissant uit de oven en daarna een warme saucijzenbroodje voor Pascal en een warm satebroodje voor mij… dat alles samen met een beker melk en een glas dubbeldrank… een echte feest maal en aan een hoge tafel (thuis eten we vanaf de lage tafel, want op de hoge tafels staan onze pc's)… daarna heeft Pascal zijn ouder gebeld en gezegd dat wij de stad in gingen… of hun daar ook heen kwamen… en dus afgesproken in de haven, waar wij lopend heen zijn gegaan… ik had mijn camera wel mee maar heb maar één foto gemaakt (de foto van de dag)… in de haven op een bankje zitten wachten op mijn schoonouders die ook lopend kwamen vanaf hun huis… en die waren er vrij snel, de stad in gelopen en daar eerst eens wat ansichtkaarten en postzegels gekocht om te versturen… bij de Etos vond ik een haarborstel, hoop dat deze doet waar ik naar op zoek ben… bij de boekenvoordeel wat hobbymateriaal gekocht… Pascal heeft een spel voor de Xbox gevonden… en ik heb een super mooi borduur pakket gekocht… dus voorlopig heb ik er een nieuwe hobby bij… nog op een terrasje gezeten en wat gedronken… de hele stad doorgelopen… en op een bepaald punt hebben we afscheid genomen en zijn we ieder weer naar onze eigen woning gelopen… daar hebben wij een ijsje gegeten (mijn schoonouders hadden een doos split-ijsjes voor ons neergelegd)… en ik ben gelijk begonnen met het borduur pakket… het garen zat al netjes op kartonnetjes, dus even de tekens erbij gezet… en toen had ik eigenlijk wel een scanner met printer nodig… dus even naar de Lidl en daarna naar mijn schoonouders… mijn schoonvader is gaan scannen en printen… zodat mijn originele tel patroon onbeschadigd blijft… en nu staat het patroon op acht A4-tjes, en kan ik afstrepen wat ik gehad heb… gelijk een afwasborstel geleend, want die konden we niet vinden in de flat… terug naar de flat en de eerste steekjes staan er inmiddels op… de tafel gaan dekken, terwijl Pascal ging koken… we hebben van huis vier pakketten Knorr wereld gerechten meegenomen, dus echt lang nadenken over het eten was niet nodig… vandaag staat Kip Siam op het menu… daarna wat zitten puzzelen in de Bingo, een puzzel tijdschrift… en even later op de fiets gestapt om naar de bioscoop te gaan… The Sorceres Apprentice, we hadden namelijk nog gratis bioscoopkaartjes… tijdens de voorstelling konden we drinken bestellen, en er was geen pauze… daarnaast zaten we maar met zes personen te kijken… dus bijna een privé voorstelling… naar huis gefietst, nog even de email gecheckt… de ansichtkaarten geschreven… en tot bedtijd nog even zitten internetten en daarna gaan slapen… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.