«
»

Perkamentpapier 003

Geplaatst op dinsdag 4 mei 2010 | 2 Reacties

Bij dit werk stuk ben ik gaan kleuren met dorso… dorso word normaal op de achtergrond gebruikt om een heel vlak van het perkamentpapier te kleuren… maar dit geval iets anders ermee gedaan… eerst het patroon overtrekken met Tinta Wit… dan alles ciseleren… en daarna de kleurtjes met een watte staafje voorzichtig opbrengen… bij de groter bloemen in het midden zijn de bladeren tegen geciseleerd… en het hartje is gepunterd, en ook het witte vlakje in de rand… je ziet het met kleur ziet een kaart er al gelijk heel anders uit…

bloemen met lint

Reacties

2 Reacties to “Perkamentpapier 003”

  1. Mariska
    mei 5th, 2010 @ 17:30

    zo dit is echt super mooi gemaakt zeg

  2. Aline
    mei 5th, 2010 @ 19:14

    @ Mariska en dan te bedenken dat ik super weinig met Perkamentpapier doe…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.