«
»

Fotoclub FWG Den Helder 47

Geplaatst op dinsdag 4 mei 2010 | Geen reacties

Vanavond iets later begonnen, vanwege het feit dat het 4 mei was… de uitslag van vorige week van de wedstrijd is bekend… het heeft even geduurd, omdat er een foutje in geslopen was… maar die hebben ze er uit weten te halen… door alles even overnieuw te doen… dus bij deze de uitslag: de eend heeft een 14de plek behaald met in totaal een 6,5… de kauw heeft een 17de plek behaald met in totaal een 6,3… en de hortensia heeft een 19de plek behaald met in totaal een 6,1… wat betekent dat alles nu opgeteld gaat worden, bij de vorige ronde… en dat er binnenkort een eind uitslag bekend zal worden gemaakt…

Eend Kauw Hortensia

Vandaag stond in het teken van nieuw ontmoet oud en omgekeerd… of te wel een avond om zonder thema wat van je werk te laten zien… waarbij je 10 minuten te tijd krijgt om iets te laten zien… er bleek eerst weinig animo voor te zijn… maar uit eindelijk hebben we met 10 leden toch wat werk laten zien… en ik heb daarbij besloten 120 foto’s te tonen… en wel het project 365 toegelicht… en ik heb er speciaal voor jullie een slide van gemaakt (zie slideshow "4 maanden project 365")… want het is best wel leuk om al het werk voorbij te zien komen… en daarnaast heb ik ook veel leuk werk van andere collega-fotografen voorbij zien komen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.