«
»

Perkamentpapier 001

Geplaatst op donderdag 15 april 2010 | Geen reacties

Ik ben in 2002 nog een tijdje bezig geweest om docente Pergamano te worden… (nadat ik dat in 1998 ook al eens geprobeerd had)… heb toen veel lessen gevolgd in het werken op perkamentpapier… inmiddels heb ik het plan opgevat om dit diploma als nog te gaan halen, maar dit zeg ik dus al jaren… want het blijft trekken… de hobby is gewoon mateloos verslavend… en je kan er veel kanten mee op… en hier waar ik woon is wederom geen docente te vinden… één van de eerste werkstukken die ik gemaakt heb is mijn eigen logo van StudioKreAline… en die zit dan ook voor in mijn boek… in dit boek zit al het werk wat ik gemaakt heb met perkamentpapier… zodat ik een leuk naslag werk heb om te laten zien… en daar heb ik een aantal werkstukken uit gefotografeerd… het logo is overgetrokken met Tinta Zwart, 7 letters zijn ingeschilderd met Tinta Zwart met een penseel, de letters ‘studio’ zijn geciseleerd, de grote letter ‘A’ is tegen geciseleerd, en het pallet is gepunterd… dus gelijk een paar technieken er tegen aan gegooid…

mijn logo op perkament

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.