«
»

Write On Wednesday 38-2

Geplaatst op woensdag 31 maart 2010 | 8 Reacties

Proberen
1 de proef van iets nemen; beproeven
2 onderzoeken; toetsen

3 wagen

Lees
ook deel 1

Twee dagen later, heel vroeg in ochtend belde er iemand aan. Toen Olaf de deur open ging doen keek hij recht in de camera, daarna zag hij Herman. Die hem gelijk vertelde dat zijn moeder hem gebeld had. "Het verhaal van je moeder sprak me aan, er is zoveel gebeurd in korte tijd dat ik je wel wil helpen". Olaf dacht even na aan de keren dat hij het programma gezien had. Hij had zich zelf voorgenomen dat het nooit zover zou komen, als je namelijk meedeed aan dat programma dan wist iedereen dat je gefaald had. Al die zaken waren altijd helemaal omgetoverd tot iets totaal anders. De zaak die hij van zijn vader had gekregen, die moest blijven zoals het was! Herman had de twijfel in de ogen van Olaf gezien, en de camera’s uit laten zetten. "Ik ben hier om er voor te zorgen dat je een goede boterham kan verdienen"." "Dat iedereen weet dat je voor lekker eten bij jou moet zijn." "Als we al iets gaan veranderen dan zal je vader het echt goed vinden." "Elke kok weet dat als je een zaak doorgeeft dat de ander daar zijn eigen draai aan gaat geven." "Weet je wat als jij nu eens lekker wat voor me klaar maakt dan neem ik ondertussen even een kijkje in het restaurant." Olaf gaf gehoor aan deze vraag en in 20 minuten stond er een geweldig menu op tafel. "Herman, ik heb nagedacht laten we het maar proberen."

© Aline
Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

8 Reacties to “Write On Wednesday 38-2”

 1. Roxanne
  maart 31st, 2010 @ 20:18

  Hey Aline,
  Dankjewel voor al je lieve reacties bij mij!
  Liefs, Roxanne

 2. Aline
  maart 31st, 2010 @ 20:20

  @ Roxanne graag gedaan…

 3. ♫ Melody ♫
  maart 31st, 2010 @ 22:53

  Ga je een feuilleton schrijven Wink))

 4. Aline
  maart 31st, 2010 @ 22:56

  @ Melody… is één vervolg verhaal niet genoeg dan?..

 5. Jenke
  april 1st, 2010 @ 16:36

  gaat goed hé de wow,helemaal herboren!

 6. Aline
  april 1st, 2010 @ 17:19

  @ Jenke het gaat inderdaad super met de W.o.W… ik heb heel veel mooie verhalen gelezen…

 7. hanneke
  april 2nd, 2010 @ 18:35

  tja, nu weten we nog niets.
  volgende deel……Smile

 8. Aline
  april 2nd, 2010 @ 19:42

  @ Hanneke, alweer?.. nog even en ik kan dagelijks een verhaal schrijven…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.