«
»

Telefoneren

Geplaatst op dinsdag 30 maart 2010 | 12 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en door naar beneden… even bij de pc gezeten, en ik had wat problemen met mijn lenzen… kortom nog even een set lenzen bij besteld… en voor ik goed en wel op weg ging met de eerst grote stapel post was het tegen 10.00 uur en rond 12.00 uur kwam ik weer thuis… Pascal is vandaag aan een nieuw spel begonnen en dat ziet er gelijk al goed uit… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… daarna gelijk weer de fiets op gesprongen, 2 keer een praatje gemaakt… nog even langs de supermarkt gereden… en toen ik thuis kwam, van alles en nog wat gaan regelen, moest vier verschillende gesprekken afhandelen… om wat dingen te regelen die gewoon weg moeten gebeuren… ondertussen heeft Pascal jus d’orange gemaakt voor ons… even de pc aangezet, nog wel even hier en daar op mijn eigen blog kunnen reageren… de mail weg gewerkt en aan de reader begonnen… maar dat bleek te veel te zijn… Niels kwam nog even langs voor een praatje… en voor we het wisten hadden we gezamenlijk een paar cartoons bedacht… Pascal is de keuken in gedoken om op tijd aan het eten te beginnen… ik ben nog even wat logjes gaan lezen want de reader begint al voller te raken… Pascal is cartoon 327 gaan maken… de dieren eten gegeven en even later konden wij genieten van Klassiek stoofvlees met rode wijn (zie recept 17 oktober 2008)… daarbij gekeken naar een aflevering van Sanctuary… daarna even rtl boulevard gekeken… op de fiets naar de fotoclub gegaan (zie logje fotoclub)… weer thuis, geen zin om de post te gaan sorteren, maar gelijk even naar het blog toegegaan… en er moest toch wel even geblogd worden nog… dus nog even 4 logjes gemaakt, email weg gewerkt… en helaas de reader weer niet leeg gekregen… maar morgen is er veel minder post, dus dan moet het lukken… en zo werd het ook vandaag weer tijd om te gaan slapen…

Reacties

12 Reacties to “Telefoneren”

 1. ♥ Inge ♥
  maart 31st, 2010 @ 08:13

  En zo vliegen de dagen om! Ook ik krijg reader niet altijd “leeg”, maar goed, ik probeer wel iedere dag even om het hoekje te kijken!
  Fijne dag vandaag…er staat een hoop wind buiten Frown

 2. Aline
  maart 31st, 2010 @ 09:05

  @ Inge ja inderdaad, gewoon heel veel meer gewerkt gister, en voor ik het wist was de dag dan ook om… dat om een hoekje kijken heb ik niet eens gered… en ja slik vandaag veel wind als ik op de fiets zit… maar ik ben al wel een uurtje eerder…

 3. Bep
  maart 31st, 2010 @ 10:09

  Word al moe als ik dit allemaal lees wat een volle dag met een paar rust momentjes vor het eten en wat te drinken.
  Heb ook nog even de strip bekeken is erg leuk.
  Groetjes.

 4. sannie
  maart 31st, 2010 @ 10:35

  Heb (na de loghop) ook wat meer in mijn reader staan, wel leuk uiteraard maar kost je wat meer tijd. En die wind, niet te geloven, lijkt wel herfst hier !!

 5. ♥ klaproos
  maart 31st, 2010 @ 10:50

  als je het moeten laat,
  zal het veel minder laat worden maar wel veel meer leukSmile
  hihi
  maak er een fijne dag van hé.

 6. Aline
  maart 31st, 2010 @ 11:09

  @ Bep ja de strip is inderdaad heel erg leuk… is toch altijd weer knap om met iets uit ons de dagelijkse beslommeringen te komen…

 7. Aline
  maart 31st, 2010 @ 11:11

  @ Sannie, ik had een loghop, wat meer mensen van de weblogclub, nieuwe mensen van de wow en ben zelf regelmatig van log tot log aan het gaan en dan kom je ook leuke dingen tegen… dus mijn reader heeft heel veel nieuwe logs erbij gekregen… maar af en toe heb je het gewoon even druk… maar die achterstand is zo weer weg gewerkt… veel te leuk allemaal…

 8. Aline
  maart 31st, 2010 @ 11:12

  @ Klaproos, ik ben al thuis, ondanks de flinke wind die er staat… dus ik heb zomaar wat tijdwinst… dus komt helemaal goed met mijn reader…

 9. Renesmurf
  maart 31st, 2010 @ 18:01

  Het lijkt al met al best druk, maar het valt ook wel weer mee.
  Lekker kalm aan doen, en lekker doen wat je goeddunkt!

 10. Aline
  maart 31st, 2010 @ 19:18

  @ Renesmurf als je de dingen groot uitmeet dan lijkt het ook heel wat…

 11. Leidse Glibber
  maart 31st, 2010 @ 21:10

  Druk druk druk dus maar gelukkig nog tijd om een spelletje te spelen en tv te kijken hahah

 12. Aline
  maart 31st, 2010 @ 22:12

  @ Leidse glibber uiteraard, ontspanning hoort er natuurlijk bij…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.