Gegrilde hamlappen met groente
Geplaatst op woensdag 24 maart 2010 | 4 Reacties
Benodigd voor 2 personen: * 300 gram hamlappen * 2 el ketjap manis * 1 el olie * 1 tl basterdsuiker * 1/2 tl gemalen koriander * 1/2 tl gemalen komijn * peper * zout * 1 ui * 1 rode paprika * 1 zak aardappelschijfjes* 250 gram champignons *
Snijd het vlees in stukjes en schep er de ketjap, de olie, de basterdsuiker, de koriander, de komijn en peper en zout naar smaak door. Laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. Snijd de paprika en de ui in stukjes. Bereid de aardappelschijfjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes en bak deze in een pan met weinig boter. Rooster het vlees, met de paprika en de uien in een grillpan of onder ene hete grill en bak alles gaar. Serveer op 1 bord het vlees en groente mengsel met de aardappels en de champignons.
Bron: ons zelf
Reacties
4 Reacties to “Gegrilde hamlappen met groente”
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.
maart 25th, 2010 @ 10:45
Ik wil eigenlijk helemaal niet weten hoe het wordt klaargemaakt. Het lijkt me heerlijk om het op te eten, maar ik vrees dat jullie dat zelf al hebben gedaan…..Heerlijk!
maart 25th, 2010 @ 10:49
@ Leo ja we hebben dit gister gegeten, werd wel weer eens tijd dat we recepten gaan plaatsen…
maart 25th, 2010 @ 13:41
Ziet er goed uit! Ik denk dat het met rijst ook goed te eten is (ik eet liever rijst dan patat)
maart 25th, 2010 @ 13:42
@ Gerda het past ook goed bij rijst… echter dat eten we al zo vaak, dat we soms eens wat anders willen…