«
»

Orphan

Geplaatst op dinsdag 29 december 2009 | Geen reacties

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben… gelijk maar weer de huisarts gebeld… en die was er niet blij mee dat ik een oplos tablet had gehad… ze wist bijna zeker dat ze een capsule had gegeven… omdat dat veel makkelijker weg te slikken is… dus kon ik gelijk een recept ophalen en daarmee weer naar de apotheek… die vertelde dat ik de tablet zo ook door kon slikken… aangegeven dat de huisarts capsules heeft voorgeschreven en dat ik die dan ook wil ontvangen (snap dit niet echt want normaal heb ik totaal geen problemen met ze)… daarna wat dingen bekeken om te koop te zetten op de online verkoop krant… waaronder een zonnebank van Pascal en wat hobby artikelen van mijzelf… de dingen gelijk te koop gezet op de plaatselijke online advertentie site… nog een uurtje gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Sanctuary… daarna is Pascal het bed gaan afhalen en verschonen en ben ik de afwas gaan doen… wederom een berichtje van iemand die geintreseerd was in een spel computer, dit maal in de Atari 2600… en die man kwam 15 minuten later al om het op te halen… Pascal is de film Moon gaan kijken… en ik ben gaan gamen bij facebook… de dieren eten gegeven en Pascal heeft voor ons 3 zelf wat gemaakt met hamlappen, groentes en chilisaus geserveerd met rijst… terug bij de pc bleek er weer iemand te zijn met interesse voor een spelcomputer… en die komt het morgenmiddag ophalen… Pascal is cartoon 236 gaan maken… vanavond is er geen fotoclub avond… besloten om de film Orphan te gaan kijken, en buurvrouw Eliza schoof daarvoor ook aan… toen Eliza weg was ben ik de afgelopen 5 dagen nog even met een pen gaan beschrijven… wat zonder de hulp van Pascal’s Twitter niet gelukt was… want daar staan alle film titels op die hij gekeken heeft… daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.