«
»

Game marathon

Geplaatst op zondag 27 december 2009 | Geen reacties

En voor mijn gevoel sliep ik nog niet zo heel lang, toen Pascal de kittens weer beneden bracht… mijn kleren maar aangetrokken… en wederom achter mijn pc geklommen… heb nu nog iets meer last van mijn verkoudheid en de buikpijn is er ook nog altijd… Pascal heeft de ochtend bij de pc doorgebracht… lunchen, afwassen en stofzuigen… en even later kwam buurman Niels met zijn broertje… zij hadden samen met Pascal afgesproken om te gaan gamen met het spel Mario op de Wii… en aangezien zij een game marathon hadden ben ik ook maar gamen… en uiteraard ben ik dat bij facebook gaan doen… even na 18.00 uur de dieren eten gegeven en de frituurpan aangezet… om even later met zijn vieren Patat, frikandel, en hete hapjes te eten… want de game moest vandaag uitgespeeld worden, want ze waren er bijna… en dat bleek ook zo te zijn… nog geen half uur na het eten waren ze klaar… uiteraard ben ik zelf ook verder gegaan met gamen… alleen ik speel veel meer verschillende spellen dan de mannen… maar zij kwamen er achter dat ze in elk level, in elke wereld, 3 grote muntjes moeten verzamelen… en daarmee kunnen ze een verborgen wereld vrij spelen… dus voorlopig zijn ze nog wel even zoet met het spel… na een paar uur zijn ze toch gestopt… in totaal hadden ze er bijna 8 uur gamen op zitten… toen Niels en zijn broertje naar huis waren is Pascal cartoon 234 gaan maken… en we zijn op tijd naar bed gegaan (hopelijk kan ik een nacht doorhalen, zonder al te vaak wakker te zijn)…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.