«
»

Omgevlogen

Geplaatst op maandag 2 november 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, douchen, aankleden en door naar beneden… konijnen kooien verschonen, stofzuigen en een boodschappenlijstje maken… naar de supermarkt om de boodschappen te doen… een was aangezet, en een was opgevouwen… kortom de morgen vloog voorbij… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Fringe… afwassen en daarna het bed afgehaald en op gemaakt… wat gaan gamen bij facebook en daarna 12 logjes gaan maken op dit blog… de dieren eten gegeven en zelf aten we met zijn drieën… de buurvrouw zal regelmatig bij ons aanschuiven voor het avond eten… op het menu stond Rijst met groente en kip (zie recept)… nadat de buurvrouw weer naar huis ging… zijn we beide gaan gamen… Pascal is cartoon 179 gaan maken… en halverwege de avond ben ik nog wat 3d elementen in elkaar gaan plakken… tot het tijd was om naar bed te gaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.