«
»

November

Geplaatst op zondag 1 november 2009 | 4 Reacties

Dankzij de kittens al vroeg wakker… ze klimmen en klauteren in hun slaapkamer heel wat af en hadden het voor elkaar om een boek te laten vallen… wat gaan gamen bij facebook en al snel vroeg buurvrouw of ze even een bakkie kon doen… dus even later zaten we aan een bakkie en konden we al zien dat het al veel beter met haar ging… ze had weer haar rust wat terug gevonden en gaf zelf ook aan dat ze zich thuis voelde… wat later dan anders met zijn drieën gaan lunchen… en toen de buurvrouw weg ging is Pascal de film Stan Helsing gaan kijken… foto’s besteld voor dinsdag voor de fotoclub… en een aantal digitale beelden uitgezocht voor de fotoclub… wat zitten gamen bij facebook… de dieren eten gegeven en zelf aten we uit de frituurpan… patat, frikandel en gehaktballetjes… daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… Pascal is cartoon 178 gaan maken en daarna zijn we beide gaan gamen… halverwege de avond nog even gekeken naar Ik hou van Holland en op tijd gaan slapen…

Reacties

4 Reacties to “November”

 1. Jaartal Weblog
  november 2nd, 2009 @ 20:53

  Zo dat was ff heftig bijlezen met de nieuwe blogjes .. lees niets meer over Eek! hoest met Eek????

 2. Aline
  november 3rd, 2009 @ 10:07

  @ Jaartal het gaat prima met Eek, hij heeft een nieuwe plek in huis gevonden, zal eens kijken of ik hem daar ook kan fotograferen…

 3. Betty
  november 6th, 2009 @ 15:35

  Je bent maar druk met je kittens, wel schattig! Fijn weekend!

 4. Aline
  november 7th, 2009 @ 08:45

  @ Betty die kittens houden ons inderdaad wel bezig…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.