«
»

Wrong Turn

Geplaatst op woensdag 14 oktober 2009 | Geen reacties

Vroeg bed uit gekomen, wassen, aankleden en wederom naar het ziekenhuis gegaan… ditmaal zonder afspraak, maar de zwachtels zijn afgezakt en dat is niet de bedoeling… dus ze hebben het opnieuw gedaan… daarna weer thuis gelijk wat twitters eruit gedaan… ons twee spel is inmiddels uit op de Android markt… Tudi kwam weer naar ons toe om geaaid te worden, en ditmaal mocht ik zelf haar buik aaien… nog wat bedrijfs email weg gewerkt… daarna was alweer tijd om te gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Gossip Girl… afwassen en stofzuigen… en daarna bezig met de Firby game… Eek wederom naar boven gelaten zodat hij op onze kamer kan slapen… en op tijd aan het eten begonnen… daarna nog wat zitten gamen bij facebook… de dieren eten gegeven en zelf aten we Riblappen met paddenstoelen in rode wijn (zie recept)… daarbij gekeken naar een aflevering van The Forgotten… helaas ging de avond van Natuurgroep niet door vanavond… dus wat zitten gamen bij facbook… Pascal is cartoon 160 gaan maken… en samen daarna de film Wrong turn 2 gekeken… daarna gekeken naar een aflevering Koken met sterren (hadden we opgenomen)… en tot bedtijd nog wat zitten gamen… om er achter te komen dat Eek na het slapen zijn nagels in het behang heeft gezet… het zal niet zo bedoeld zijn maar er is flink wat behang gescheurd door hem (dus voorlopig even geen privilege voor hem)…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.