«
»

IJspaleis

Geplaatst op dinsdag 13 oktober 2009 | Geen reacties

Bed uit gekomen, wassen, aankleden en door naar beneden… gewerkt aan het spel Firby… en heel veel dingen en ideeën bedacht… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Gossip Girl… afwassen en daarna het bed gaan verschonen… bezoek gekregen van het IJspaleis… mijn schoonouders hebben ons daarvoor opgegeven… want nu regelen we bij hun de gehaktballetjes… die zij dan helemaal uit Zeeland mee moeten nemen… of wij bij hun vandaan, dus dit gaat wellicht makkelijker… hij komt elke 3 weken in Den Helder… en als we de volgende keer iets willen dan dienen w over twee weken besteld te hebben… gaan gamen bij facebook… en Eek heeft bijna de gehele middag op bed liggen slapen… Tudi komt inmiddels uit haar zelf naar ons toe als ze geaaid wil worden… dus die gaat met sprongen vooruit… de dieren eten gegeven, zelf aten we Beef Shanghai… daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to me… nog even bij de pc gezeten… en daarna op de fiets naar de fotoclub gegaan (zie logjes fotoclub)… want dan kan ik gewoon op mijn sokken heen, de schoenen zitten niet lekker de hele tijd… en is ook niet goed voor de oefeningen die ik moet doen… Pascal is ondertussen cartoon 159 gaan maken en wat series gaan kijken… na 0.00 uur pas naar huis gegaan en daar gelijk gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.