«
»

Valkenburg

Geplaatst op donderdag 3 september 2009 | 2 Reacties

Rond 9.00 uur wakker geworden, even wat reacties terug gegeven op mijn blog… en laat gana ontbijten… rond 11.00 uur naar Valkenburg gegaan (zie foto’s)… de auto geparkeerd, en genoeg in de parkeermeter gedaan om er een de hele dag te mogen blijven staan… lopend naar de Gemeente grotten gegaan, en daar waren we precies op tijd voor de rondrit… dat wil zeggen binnen twee minuten konden we al vertrekken… en het was een leuk half uurtje, waarbij veel artwork voorbij is gekomen… daarna naar de fluweelgrot, deze zit onder de kasteel-ruïne… en ook hier konden we gelijk doorlopen, want de rondleiding ging gelijk beginnen… hier is het artwork gehalte zelfs nog iets hoger… maar er werd ook veel over het verleden verteld… nadat we de grot uit waren, op een bankje tegen over de kasteel-ruïne eerst wat gedronken en een klein tussendoortje gegeten… daarna de ruïne bezocht en genoten van het uitzicht op Valkenburg… het was nog vroeg dus door gelopen naar de Steenkolenmijn… die even een eindje verderop aan de zelfde straat ligt… een eindje bergopwaarts lopen… hier net zoveel mazel, met 7 minuten mochten we de mijn in, om te beginnen in een filmzaal… daar werd veel duidelijk over het werken in de mijn… gevolgd door een ervaren gids,  die zelf ook nog in de mijn gewerkt heeft en voor hem zijn vader en grootvader… na afloop terug gelopen naar het centrum… nog wat gelopen, echter om 16.45 uur naar Lunchroom "De Trein" gegaan… eerst wat gedronken en vlak na 17.00 uur besteld… een kwartier later zaten we al aan de soep… en weer een kwartier later werd de biefstuk met patat en salade al bezorgd… en het ijs kwam aansluitend… iets te snel allemaal achter elkaar naar ons zin… pinnen bleek helaas niet te kunnen, dus Pascal is eerst nog even een automaat gaan opzoeken… maar goed na het afrekenen naar het huisje gereden… waar we RTL Boulevard nog konden zien… de afwas nog even gedaan en al vast wat spullen gaan inpakken… verder met tv kijken, Date my mom gevolgd door de eerste aflevering van Expeditie Robinson, welke we vanaf nu elke week zullen gaan kijken… een heel stuk van de film Into the Blue 2 gekeken… maar de dag was te vermoeiend dus in slaap gevallen en uiteindelijk het bed op gezocht…

Reacties

2 Reacties to “Valkenburg”

  1. Billy
    september 8th, 2009 @ 19:37

    wij zijn enkele jaren terug met onze vriendenbende ook in Valkenburg geweest op weekend. Was een aanslag op onze portemonnee, maar wel één van de leukste uitstappen die we ooit hadden…

  2. Aline
    september 8th, 2009 @ 22:03

    @ Billy viel ons op zich wel mee al die grotten en zo waren achter af net zo duur als de dierentuin van dinsdag…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.