«
»

Rustdag

Geplaatst op woensdag 2 september 2009 | 2 Reacties

Een rare nacht dus dankzij het knaagdiertje… en door de vele keren wakker zijn we uit eindelijk vrij laat wakker… besloten gelijk te gaan ontbijten, douchen en daarna aankleden… even naar de receptie gelopen om te melden dat er een knaagdier in het huisje zit… en zij zou het doorgeven aan de technische dienst… en nog geen half uur later kwam er al iemand lang met een apparaatje waar een hoge pieptoon uitkwam… alleen te horen voor dieren en een sterk ruikend spulletje… als het goed is verdrijft dit het diertje en kunnen we vannacht ongestoord slapen… gelukkig deed het internet het weer, zodat ik nog even mijn emails kon doorlezen… vandaag hebben we een rustdag en zullen we niet veel doen… ik heb flink wat zitten knippen want ik had 3-d Knipwerk voor kerstkaarten bij me… daarnaast tv gekeken, waaronder K2 zoekt K3… geluncht en de afwas gelijk even gedaan… en besloten nog even een rondje te gaan rijden… en een paar boodschapjes te gaan doen (zie foto’s)… uit eindelijk dus bij dezelfde AH in Valkenburg weer de boodschappen gedaan… en weer terug naar het huisje wat zitten knippen en tv kijken… rond 18.00 uur op de fiets het dorp in gegaan en bij de snackbar wat gegeten… patat en verschillende soorten vlees… om daarna op de fiets terug te gaan… RTL Boulevard, gevolgd door het nieuws, Date my mom, de film Shallow Hal en een stuk van de film Dog Soldiers… en van de bank weer naar bed gegaan… en dit keer geen last gehad van geknaag…

Reacties

2 Reacties to “Rustdag”

  1. Tanya
    september 8th, 2009 @ 12:38

    Gelukkig was het knaagdier snel weer weg! Het zal wel een eekhoorn zijn geweest, denk ik.

  2. Aline
    september 8th, 2009 @ 13:25

    @ Tanya nee dat was het niet, ik ben helaas de naam vergeten… want wij dachten zelf ook gelijk aan een eekhoorn… maar het was een ander knaagdiertje…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.