«
»

Naar huis

Geplaatst op vrijdag 4 september 2009 | 4 Reacties

Vroeg wakker geworden, en om 8.30 uur verder met het inpakken van onze spullen… de auto opgehaald om de spullen in te laden… erachter gekomen dat mijn zonnebril nergens meer te vinden is… dus die ben ik waarschijnlijk in Valkenburg verloren… Pascal is nog even een ei gaan gebakken zodat we om 9.30 uur nog even konden ontbijten… en ik heb nog wat foto’s van het huisje gemaakt… daarna afwassen en de sleutel en het beddengoed gaan inleveren bij de receptie… en op weg naar Thorn, dat bekend staat als het witte stadje… met een omweg en een omleiding, langs het kasteel in Hoensbroek, leuk die weg werkzaamheden zijn we er uit eindelijk wel gekomen… echter Thorn viel me vies tegen, niet alle huizen zijn meer wit… en de kerk die ik me nog kan herinneren uit mijn jeugd jaren, is tevens niet wit… kortom als klein kind heeft het flink wat indruk gemaakt… maar nu kan het niet meer bekoren… dus besloten gelijk maar naar huis door te rijden… in Den Helder eerst gaan tanken want de tank was bijna leeg… de auto uit gaan laden en even met de buurtjes staan praten… de dieren begroet en daarna alles gaan opruimen, de kattenbak gaan verschonen en stofzuigen… daarna was het tijd voor de pc… de Dailymugshot gedaan en wat andere sites bezocht… en natuurlijk gaan gamen bij facebook… om 17.30 uur het avondeten gaan bestellen… en dat betekende tevens dat we niets bij de supermarkt hoefde te halen… het eten werd binnen een half uur al bezorgd, zodat we de dieren snel eten hebben gegeven… en daarna konden smullen van de mixed grill en een aflevering van Hustle…   de gehele avond zitten gamen bij facebook… Pascal is cartoon 120 gaan maken… en we hebben nog gekeken naar Popstars…

Reacties

4 Reacties to “Naar huis”

 1. wilma
  september 10th, 2009 @ 10:30

  Aan alle leuke dingen komt een eind…helaas,
  fijn dat je er weer bent.
  Liefs:Wilma.

 2. Aline
  september 10th, 2009 @ 13:28

  @ Wilma kijken we gewoon weer uit naar het volgende…

 3. Truus
  september 17th, 2009 @ 18:59

  Ik ben ooit eens met een schoolreisje naar Thorn geweest. Ik kan mezelf een tweede bezoekje besparen begrijp ik. Wink

 4. Aline
  september 18th, 2009 @ 10:26

  @ Truus ja als kind is de indruk een stuk groter… ik vond er echt geen klap aan… er zitten te veel huizen tussen die niet wit zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.