«
»

GaiaPark, KerkradeZoo

Geplaatst op dinsdag 1 september 2009 | 2 Reacties

Vroeg wakker, maar toch nog even weten om te draaien… zodat we op een normale tijd het bed uit kunnen komen… het matras is helaas wat zacht, en dat merkte ik gelijk aan mijn rug… maar was gelukkig zo weer over als ik naast het bed stond… begonnen met ontbijt… en daarna op weg naar de dierentuin in Kerkrade… zonder navigatie, en dat was geen slimme zet… via allerlei kleine plaatsen en een omweg is het nog vrij snel gelukt… GadiaPark is een educatief park en de dieren die er zijn hebben heel veel ruimte (zie foto’s)… de roofvogelshow vond ik super om mee te maken… rond lunchtijd het restaurant bezocht en daar hebben we poffertjes gegeten… de rit terug naar het huisje duurde nog veel langer, dit door onverwachtse borden die te laat gezien werden… en waardoor we steeds om moesten draaien, of terecht kwamen bij weg werkzaamheden… uit eindelijk de weg naar Valkenburg terug gevonden… en daar konden we nog net een ritje met de kabelbaan meepakken… daarna naar het huisje terug en daar bleek ik op eens geen internet meer te hebben… wel besloten op tijd terug te gaan naar Valkenburg om bij een Chinees restaurant wat eten af te halen… naar het huisje terug gegaan nom het gelijk op te eten… daarbij gekeken naar RTL Boulevard en journaal… even gebeld met KPN die blijken een flinke storing te hebben, vandaar dat ik niet kan internetten… verder gekeken naar Date my mom, CSI Miami, Herman den Blijker en een stukje film Billy Madison maar daarbij weer eens op de bank in slaap gevallen… naar bede gegaan om er nog een paar keer uit te komen… eerst omdat ik dacht dat er werd ingebroken… maar later bleek er een knaagdier tussen het dak en het plafond te zitten… en zijn we nog een aantal keren wakker geweest… gelukkig zijn we wel weer steeds in slaap gevallen…

Reacties

2 Reacties to “GaiaPark, KerkradeZoo”

  1. Tanya
    september 8th, 2009 @ 12:36

    Hihi.. een knaagdier tussen het dak en het plafond! Hopelijk is het dier er wel zelf uitgekomen.

  2. Aline
    september 8th, 2009 @ 13:23

    @ Tanya het is geen pretje als je wilt slapen… want het was natuurlijk wel een nachtdiertje… en ja hij is er zelf uitgekomen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.