«
»

Saucijsspiesen met perzik en ui

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2009 | Geen reacties

Benodigd
voor 2 personen: * 2 saucijsjes * 2 perziken * 2 rode uien * 1 rode peper * 1 teentje knoflook * 4 el olie

Wel de sauscijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep ze droog en snijd ze elk in 6 stukken. Snijd de perziken elk in 6 partjes. Pel de uien en snijd elke ui in 6 partjes. Halveer deze ui-partjes. Steek aan elke spies 4 stukjes ui 2 stukje saucijs en 2 stukjes perzik. Wissel de stukjes af zodat je een leuke verdeling hebt. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Pers de knoflook boven een kom uit en roer er de peper en de olie door. Bestrijk de spiesen royaal met de rode peper-olie en rooster ze op een hete steengrill, in een grillpan of op een barbecue in 8-10 minuten rondom bruin. Keer de spiesen regelmatig en bestrijk ze tussentijds nogmaals met de rode peper-olie. Lekker met sla en wat patat.

Bron: Receptenkaart van mijn schoonouders 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.