«
»

Limburg

Geplaatst op maandag 31 augustus 2009 | 2 Reacties

Wakker geworden, omkleden, naar beneden, was vouwen… en weer omhoog naar boven en de tas gaan pakken… van alles en nog wat zoals kleding, handdoeken, toiletspullen en nog veel meer… Pascal in de tussentijd de fietsen in gaan laden… we hebben besloten dat we de fietsen gewoon achterin schuiven… en het fietsenrek niet gebruiken… daarnaast besloten wel een paar levensmiddelen mee te brengen… en nog even wat dingen op een briefje achter gelaten voor de overburen, zoals onze telefoonnummers… de vuilnisbak weer terug gehaald van de kant van de weg… en dat was waar we op aan het wachten waren… afscheid genomen van onze huisdieren… en nog even de buurtjes naast ons gesproken en om 10.50 uur gingen we op weg… vergeten te tanken in Den Helder, dus dat onderweg vlak voor Wognum nog even gedaan… expres de route van de A7 gekozen omdat de N9 tweebaansweg is… en wat denk je, tussen Hoorn en Avenhorn is er een vrachtwagen gekanteld… dus een flinke rij auto’s en vertraging… dus er bij Hoorn af gegaan en langs Oosthuizen en Edam naar Amsterdam Noord… een leuke toeristische route… onderweg wel een aantal bruggen open en spoorbomen gesloten… en langs de hele A2 wordt gewerkt lijkt wel en is het 80 km per uur bijna overal… maar om 15.00 uur komen we aan op bungalowpark Schin op Geul… een uur vroeger dan we aan mochten komen… maar dat bleek geen probleem bij de receptie en we waren niet de enige… met de auto naar het huisje gereden, de spullen er uit gehaald… en de auto buiten het park op de parkeerplaats gezet (autovrijpark)… gelijk langs de Mini-supermarkt gelopen want we kregen 2 appelflappen gratis als welkom… echter er lag geen vlees in de schappen, dus gelijk de auto weer in en naar Valkenburg gereden naar de AH… en daar even de boodschappen gedaan… bij terug komst de auto op de parkeerplaats gezet en de fietsen eruit gehaald… en de boodschappen in de fiets-tassen gedaan… gelijk even alles een beetje een plek gegeven… even wat zitten internetten op mijn HTC Hero… de laatste twee dagen even met pen beschreven… en Pascal is om 18.00 uur het eten gaan maken… Chiken Tonight met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar de tv, Journaal en RTL Boulevard… daarna besloten even naar Valkenburg te fietsen (zie foto’s)… verder de film Wild Hogs gekeken en de bedden opgemaakt in één van de reclame blokken… daarna nog geprobeerd om een aflevering CSI te kijken, maar ben op de bank in slaap gevallen… dus even later toch maar het bed opgezocht…

Reacties

2 Reacties to “Limburg”

  1. Tanya
    september 8th, 2009 @ 12:32

    Wat leuk dat welkomstgeschenk! Jammer dat jullie daarna alsnog naar een andere supermarkt moesten..

  2. Aline
    september 8th, 2009 @ 13:22

    @ Tanya En als je dat niet lekker vond kon je een ham/kaas croissant krijgen…. dus zeker leuke welkomst…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.