«
»

Voorbereiding

Geplaatst op maandag 13 juli 2009 | Geen reacties

Bed uit gekomen en een douche genomen daarna mij aangekleed en naar beneden… naar de vuilstort gereden want mijn auto lag vol met wat zakken… daarna naar de supermarkt en de dierenwinkel… de was op geruimd en nog even een handdoeken was aangezet… Pascal is de strips gaan voorbereiden… en heeft daarom vier strips gemaakt voor de gehele week alvast… en ze alle vier dan ingepland zo ze één voor één op zijn log verschijnen… het gaat om cartoon zevenenzestig, cartoon achtenzestig, cartoon negenenzestig en cartoon zeventig… ik heb nog een logje gemaakt op mijn log… daarna was het tijd om te gaan lunchen en afwassen… wat zitten facebooken en bezig met de foto’s  van afgelopen zaterdag… een album bij Picasa aangemaakt en onderschriften en tags erbij gezet… de Dailymugshot nog even gemaakt en daarna nog eens drie logjes op dit log geplaatst… wederom wat zitten gamen bij facebook… en een half uur later dan gebruikelijk aan het eten begonnen… als eten het recept van 15 mei gaan maken echter met iets meer hoeveelheden… dit omdat we de buurvrouw hebben uitgenodigd om te komen eten… en om 18.45 uur kwam ze gelijk vanaf het werk naar ons toe… samen de konijnen en katten eten gegeven… zodat ze een beetje weet waar alles staat en welke routine wij hebben… daarna zelf gaan eten en het smaakte weer perfect… en nadat de buurvrouw weg gegaan was zijn wij gaan afwassen… en hebben we alvast de fietsen in de auto gedaan… onze tassen gaan inpakken en nog wat zitten gamen bij facebook… en op tijd richting ons bed vertrokken want morgen begint immers de vakantie…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.