«
»

Vlissingen

Geplaatst op donderdag 16 juli 2009 | 4 Reacties

Uiteraard was ik weer vroeg wakker… en Pascal was tevens vroeg wakker… zit er eigenlijk bij ons in gebakken omdat we dagelijks rond 8.00 uur wakker worden… naja laten we zeggen speciaal voor de vakantie dus om 7.30 uur al wakker… nog maar even bij Pascal in bed gekropen en nog even geslapen… een klein uurtje later ons gaan wassen en aankleden… en ons ontbijt bestond wederom uit warme wafels met rietsuiker (de anderen aten pure hagelslag of stroop op de wafels)… de plannen gewijzigd voor vandaag en dat betekent dat Terneuzen niet door gaat, maar veranderd in Zierikzee en daar gaan we dan vlak na de middag al eerste heen… tijd voor de Dailymugshot… en even zitten facebook Mafia wars en Vampire wars en van de rest af gebleven… Marcel is zijn ouders gaan bellen om ze in te lichten over de hond waar ze naar gaan kijken… en Pascal heeft daarna verteld tegen zijn moeder dat de kitten geboren is… boodschappen gaan doen bij een super grote supermarkt… wat pakken drinken daar gekocht die bij ons helaas niet te koop zijn meer… wat lekker voor de konijnen en twee pakken mix om mee te bakken… daarna terug naar de flat en gaan lunchen… dit keer gewoon normaal met brood, kaas, vleeswaren en zoet beleg… daarna zijn Amy en ik onze badkleding aan gaan doen en zijn we met zijn allen vertrokken… toch iets alter dan gepland… dus nu is de planning een autorit geworden en dan afsluiten in Vlissingen… even later even bij de Zeelandbrug gestopt (zie foto’s)… en vandaar om Zierikzee heen, naar de delta werken van de Neeltje Jans… en door naar Vlissingen, waar we al snel het strand op gingen… en even later zijn Amy en ik het water ingelopen om te gaan zwemmen… heerlijk en voor mij al iets van 3 jaar geleden… na een half uurtje kwam Marcel ons halen, en daarna hebben we nog iets van 3 kwartier liggen drogen op de handdoeken… leuke was nog wel dat Marcel zelf het water nog even in kwam… terwijl hij net als Pascal niet van zwemmen houd… via een omweg met de auto naar de andere kant van Vlissingen naar het restaurant (we hadden een kortingsbon met 25% korting op de gehele rekening)… erachter gekomen dat mijn zonnebril stuk, een pootje is afgebroken…  heerlijk gegeten en zitten praten lekker als niemand in de keuken hoeft te staan… tijdens het toetje kreeg ik een smsje en hierin stond dat de kittens die gister geboren waren… even daarvoor overleden waren… omdat ik niet wist hoe ik hier op moest reageren heb ik de buurvrouw even gebeld… zo vervelend dan is er een keer slecht nieuws en dan zitten wij 250 kilometer bij haar vandaan… en haar vriend woont ook een heel eind bij haar vandaan… vlak daarna is Pascal gaan afrekenen, echter vergaten we de kortingskaart… ook een foutje van de serveerster, we hadden het van te voren gemeld… maar goed we kregen uit eindelijk de ruim dertig euro als nog terug… naar het huis van Marcel en Amy gereden… daar even gebeld met mijn schoonouders om te vertellen van de kitten… en even later zagen we de foto’s van de kitten op de pc… die waren eerder vanmiddag al opgestuurd… daarna de dag van vandaag even met een pen beschreven… uiteraard waren we allemaal wat down door het nieuws van de kittens… daarna wat tv gaan kijken met zijn allen en en op tijd gaan slapen… waarbij ik gelijk op de bank ben blijven liggen zodat we beide een goede nachtrust krijgen…

Reacties

4 Reacties to “Vlissingen”

 1. Sannie
  juli 20th, 2009 @ 13:41

  Hoop dat je rug snel weer opknapt, je hebt een aardige val gemaakt zo te lezen…

 2. Aline
  juli 20th, 2009 @ 20:46

  @ Sannie het is inderdaad een hele smak het was een vrij grote plek… waar inmiddels geen last meer van heb… ook al is het nog wel te zien…

 3. Plato
  juli 22nd, 2009 @ 09:05

  Nou, nou, wat is er dan op zo´n dag veel gebeurd. Dan heb je inderdaad wel een goeie nachtrust nodig. Hoe is het nu met de rug?

 4. Aline
  juli 22nd, 2009 @ 09:17

  @ Plato we zijn inmiddels weer bijgeslapen… en met mijn rug is ook alles goed…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.