«
»

Scheveningen

Geplaatst op vrijdag 17 juli 2009 | Geen reacties

Wederom vroeg wakker geworden en maar wat gaan lezen… enige wat ik zo gauw kon vinden was de Troskompas dus die maar even door gespit… om 8.10 uur toen de anderen ook wakker geworden waren ben ik gelijk gaan douchen… daarna heeft Pascal de douche overgenomen en ben ik ondertussen al onze spullen gaan opruimen… zodat toen hij klaar was met douchen alles al in tassen zat… waarop Pascal besloot de spullen naar de auto te brengen… en aangezien Marcel en Amy 4 hoog wonen en er geen lift aanwezig is… is dat een behoorlijke klus… daarna ontbijten wederom met warme wafels dit keer met boter en poedersuiker… daarna moesten een paar hun nog omkleden en hebben we met zijn allen de foto’s van Amy zitten bekijken… die ze deze week gemaakt heeft… en om 10.30 uur besloten om weg te rijden… het doel is in eerste instantie een Subway om een lekker broodje te eten… gekozen voor ’t Plein in Den Haag en dat was makkelijk te vinden… onderweg wel eerst nog even gaan tanken… en toen we in Den Haag waren reden we dankzij de routeplanner er zo op af… en zo een parkeergarage in… de Subway was echt heel snel gevonden en het broodje smaakte weer voortreffelijk… daarna zonder navigatie naar Scheveningen gereden, die van mij deed het niet… en Marcel zijn TomTom bleek het ook niet te doen… echter hun reden verkeerd en naja na ongeveer 15 minuten zagen we ze weer opduiken… daarna lopend over de boulevard naar Sealife (zie foto’s en filmpjes)… daar rondgewandeld gekeken en genoten van al het moois… echt een super aankleding waar vele aquariums een voorbeeld aan kunnen nemen… en van de twee mooiste dingen zelfs een filmpje gemaakt… daarna buiten op de boulevard gelopen naar de overdekte pier toe… daar had ik eigenlijk afscheid willen nemen… maar Marcel en Amy gingen op in al het moois en waren al een heel eind op de pier voor wij er erg in hadden… besloten niet zomaar weg te gaan… en tijdens het wachten even met de buurvrouw gebeld… verteld dat wij rond 18.00 uur thuis zouden zijn en dat wij dan Chinees eten gaan bestellen… en gevraagd of ze zin had om een vorkje mee te prikken… en dat vond ze gelijk goed… ze verteld tevens dat ze net bij ons huis vandaan kwam want ze had even stof gezogen en de kattenbak nogmaals verschoond… om 15.45 uur vertrokken we uit Scheveningen na afscheid van Marcel en Amy genomen te hebben… de reis verliep prima, echter na Alkmaar stond het behoorlijk vast… dus bij Schoorl er af gegaan en de kustweg naar huis gekozen… tegen 18.00 uur hadden wij de auto al uitgepakt, de dieren allemaal aandacht en eten gegeven… en was ook het Chinees eten al besteld… enige wat gesneuveld is tijdens onze vakantie is een zelfgemaakte planten-vaas die in de keuken stond… volgens mij zijn de katten niet zo dol op de dingen die ik gemaakt heb… even later kwam de buurvrouw en niet veel later werd het eten al bezorgd… uiteraard over van alles en nog wat gesproken… het eten de Indonesische rijsttafel smaakte prima… en of wij de komende paar dagen voor Luna willen zorgen… en volgens de buurvrouw is ze nog steeds dik en eet ze veel… aangegeven dat het zo zou kunnen zijn dat er twee te vroeg geboren zijn… en ze wellicht nog meer kittens bij zich draagt… nadat de buurvrouw weg ging… ons bij Brightkite weer ingelogd in Den Helder… gelijk de Dailymugshot gemaakt… Pascal is de éénenzeventigste strip over ons gaan maken… BNN aangezet en wat tv gekeken… tevens wat zitten gamen bij facebook… en op tijd naar bed gegaan om slaap in te halen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.