«
»

Middelburg

Geplaatst op dinsdag 14 juli 2009 | Geen reacties

Vroeg wakker geworden en om 7.30 uur ons bed uit gekomen… nog wat dingen gaan inpakken, zoals onze kussen en dekbed en de cosmeticaproducten… de huisdieren eten gegeven en om 8.40 uur stond de buurvrouw ons al uit te zwaaien… en zijn wij naar Goes vertrokken waar we om 11.30 uur aankwamen bij mijn zwager Marcel en schoonzus Amy… en Amy dook gelijk de keuken in om even later terug te komen met twee borden sandwiches… de ene stapel belegd met eigengemaakte tonijnsalade en de andere met eigengemaakte eiersalade… en een schaal chips, dat schijnt een gebruik te zijn in Canada… na het eten al snel vertrokken naar Middelburg en gelukkig bezit ik een chipknip, want de parkeerplaats bij het station mag je alleen op als je een geldige chipknip laat zien om het terrein op te komen… daarna wat rondgelopen in Middelburg (zie foto’s)… op een terrasje iets gedronken om even later op zoek te gaan naar de rondvaart boten… en tegen de tijd dat we die gevonden hadden… bleek het nog 40 minuten te duren voor er weer een afvaart zou zijn… en die toch zou dan ook nog eens 40 minuten duren… wel iets wat we graag wilden, maar er zijn alle plannen gemaakt voor het eten… dus helaas het varen ging niet door… dus terug naar de auto gegaan en naar het huis van Marcel en Amy gegaan… daarna zijn Pascal en ik nog even naar mijn schoonouders gereden… zij hebben een fietsenrek over en dat lijkt ons wat makkelijker om de fietsen mee te vervoeren… en na een klein half uurtje zijn weer naar Marcel en Amy gegaan… mij gelijk verkleed om daarna de stad in te gaan waar we bijna gelijktijdig met mijn schoonouders aankwamen… zij waren in december namelijk 40 jaar getrouwd en wilden graag met ons allemaal uit eten… maar Amy woonde tot april nog in Canada en Pascal en ik wonen niet om de hoek… om 18.30 uur liepen we dus bij de Chinees naar binnen… om geweldig culinair verwend te worden… een voorgerecht van Tong en een stukje zalm met asperge in een kaassaus… een welkomstdrankje erbij (speciaal voor Pascal en mij de kinder-versie)… en daarna was het tijd voor het normale buffet begint bij keuze uit twee soepen en 5 sushi’s… een paar hebben een halve kop soep genomen… en daarna mocht ik uitleggen aan de anderen hoe je sushi eet… en vond ik het super dat ze het allemaal net als mij (ik heb het al veel vaker gegeten) lekker vonden… en uiteraard hebben we met stokjes zitten eten… daarna volgde 12 voorgerechten… dus daar een kleine keuze uitgemaakt… en slechts 35 hoofdgerechten… en dat zag er allemaal heel goed uit… overal zaten trouwens briefjes met namen bij… hierna 15 soorten fruit en dit was ook weer perfect… en als afsluiter nog eens keuze uit 3 soorten ijs… kortom helemaal geweldig en heerlijk genoten… besloten nog wat te fietsen want het was nog best vroeg… echter de band van Amy was leeg… en dat waren we aan het bespreken… toen we bedachten dat we fietsen van mijn schoonmoeder konden lenen… dus Amy ging met hun mee naar huis… en wij met zijn drieën snel naar huis, de fietsen pakken en op fiets naar het huis van mijn schoonouders om daar Amy met fiets op te halen… en zij zat nog niet op haar fiets of we zagen de wolken al… en dat werd dus snel naar huis fietsen en daar waren we echt net op tijd voor de plensbui losbarstte… daarna onze buurvrouw gebeld, even horen hoe het gegaan was met onze dieren… maar belangrijker Marcel en Amy zijn op zoek naar een hond… en de buurvrouw heeft er momenteel eentje in de opvang… en die is wellicht iets voor Marcel en Amy… dus mijn buurvrouw gaat foto’s en een link opsturen van Rescue Dogs Europe onder tussen ben ik de dag van vandaag met een pen gaan beschrijven… en hebben we even later de Dailymugshot nog even kunnen maken… nog even tot 0.00 uur tv gekeken met zijn allen en daarna was het plan naar bed gaan… echter ik deed nog iets stoms… de deur naar het balkon stond nog open dus ik dacht nog even kijken hoe het er ’s avonds uitziet… en tja ik heb nooit gezien dat er water op het balkon lag van de regen… en ging dus behoorlijk onderuit in plaats van een stap te maken… met mijn rug tegen een stuk ijzer aangekomen uiteraard goed anders zou ik van vier hoog naar beneden zijn gevallen… dus het staat allemaal stevig maar ja ik lag in het water op het balkon… en kon de eerste paar minuten even nergens heen… daarna lukte het om zelf met behulp van Pascal en Marcel te gaan staan… en aangegeven dat ik met boter ingesmeerd wilde worden gelijk… want vet stopt dat het blauw wordt en gaat zwellen… daarna even iets anders aangedaan want mijn lange broek was nat geworden van het liggen op het balkon… met zijn allen nog een uurtje tv gaan kijken van de schrik en daarna was het echt bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.