«
»

Foto’s Goes

Geplaatst op woensdag 15 juli 2009 | 4 Reacties


’s Avonds even een ritje op de fiets maken… en ik wilde graag de Witte molen van Kloetinge zien en Pascal wilde me laten zien waar hij gewerkt had in Kapelle… en van daar gingen we weer terug naar Goes waarbij de Watermolen mij doel was… en dat is aardig gelukt… het zijn maar zes foto’s geworden deze avond maar ze zijn wel de moeite waard…  meer foto’s

Reacties

4 Reacties to “Foto’s Goes”

 1. Plato
  juli 22nd, 2009 @ 09:00

  Mooi hoor, vooral die molen. ´t Was een mooie avond voor een fietstochtje.

 2. Aline
  juli 22nd, 2009 @ 09:16

  @ Plato het was inderdaad prima geschikt… en de twee dingen die ik wilde fotograferen zijn gelukt…

 3. Daisy
  juli 25th, 2009 @ 13:50

  Ik hou van molens dus voor mij de eerste twee foto’s. Mooi met dat stralend luchtje erachter.

 4. Aline
  juli 25th, 2009 @ 15:24

  @ Daisy ik vond molens ook wel iets hebben… en deze witte waren we al twee keer gepasseerd… dus toen we gingen fietsen was het ook gelijk zo van en kunnen we daar heen gaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.