«
»

België

Geplaatst op woensdag 15 juli 2009 | Geen reacties

Vroeg wakker en aangezien mijn rug aardig pijn deed besloten er maar uit te blijven… mijn kuiten voelden wat stijf aan, maar daar door laat ik me niet uit het veld slaan… de slaapbank waar Pascal en ik op slapen is wat smal… maar op de stoel zat ik toch wel even heerlijk bij te komen… een half uur later kwam mijn zwager uit bed en van hem mocht ik wel even facebooken op de pc (werd aangeboden)… en ik ben even bij Mafia wars en Vampire wars gaan kijken en spelen… mijn rug is overigens nog wel rood maar geen zwellingen en geen andere kleuren waar genomen… Pascal kwam zijn bed uit en is gelijk gaan douchen… en toen ben ik ook maar even gaan douchen er toen pas achter komend dat het nog wel heel vroeg was en ik niet om 8.15 uur mijn bed ben uitgekomen maar al om 7.15 uur… de beide heren dachten dat ik dat wist… nee dus, vooral omdat hun het bed al uit kwamen dacht ik dat het echt gewoon normale tijd was… maar goed gaan douchen en daarna kwam Amy haar bed ook maar uit verwonderd dat wij allemaal al aangekleed waren… verteld dat zij eerst wel mocht gaan douchen… en daarna met zijn allen ontbijten… en dat bestond uit warme wafels waar ik boter en rietsuiker op heb gedaan… en dat smaakt eigenlijk best wel lekker… even later naar Antwerpen gegaan (zie foto’s)… daar rondgelopen, een ritje te paard gedaan, buiten op een terras zitten lunchen met lekkere broodjes, nog meer rondgelopen en uiteindelijk via de winkelstraat terug naar de auto… in Goes heeft Marcel ons even afgezet zodat wij nog even wat boodschappen konden doen met zijn drieën… en daarna lopend naar de flat van Marcel en Amy… blij om even te kunnen zitten, want traplopen is een crime, speciaal na de val van gisteravond, beide benen waren wat stijf geworden… en rug is ook nogal pijnlijk… Marcel en Amy bleken op de site van  Rescue Dogs Europe een andere hond gezien te hebben… en dan wel precies het ras waar ze naar op zoek waren… zij hadden zelfs al mail verstuurd en hadden nu dus antwoord terug dat de hond nog beschikbaar is en ze kunnen contact opnemen om een afspraak te maken… wij hebben nog even onze Dailymugshotgemaakt… en als avond eten hadden we Chicken Tonight Kerrie en Chicken Tonight Hawaï en als toetje een chocolade taart… die had Amy gister nog even gebakken in het half uurtje dat wij bij mijn schoonouders waren… en ik ben niet al te dol op chocolade (zeker geen pure) maar dit smaakte best lekker… daarnaast spreek Amy best al wat Nederlands dus afgesproken dat ze zoveel mogelijk Nederlands zou spreken de rest van de avond… gaan fietsen in en rondom Goes (zie foto’s)… eerst even de stad in, daarna naar Kloetinge naar de Witte molen… vandaar naar Kapelle, daar nog even wat gedronken en toen terug naar Goes… waarbij de watermolen mijn favoriet was om te fotograferen en dat is gelukt… thuis een milkshake genomen, hadden we bij de Aldi gekocht en dat smaakt best lekker… Marcel heeft een afspraak gemaakt  met  Rescue Dogs Europe dat ze zaterdag al naar de hond kunnen gaan kijken… nog wat zitten praten over van alles en nog wat en tv zitten kijken…en toen werd ik om 23.00 uur door de buurvrouw gebeld er waren twee kittens geboren… en de ene is zwart met wat wit en die andere is voornamelijk grijs met wit en ziet eruit als een kitten voor ons… kortom zoals ik al verwacht had de kittens worden geboren als wij op vakantie zijn… dus vrijdagavond kunnen we gelijk komen kijken… gaan slapen vlak na dit nieuws echter na een paar uur voelde het niet goed aan de te smalle slaapbank… en ben ik verder gaan slapen op de bank… dit omdat ik met mijn rug ook iets meer bewegingsvrijheid wilde…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.