«
»

Vrije dag

Geplaatst op donderdag 18 juni 2009 | Geen reacties

Lange geleden dat ik eens een vrije dag had… maar vandaag is er eentje en die mag ik helemaal zelf invullen… begonnen met de foto’s van de dierentuin uit te zoeken… twee recepten uitgezocht en een boodschappenlijstje gemaakt… gelijk de boodschappen maar gaan doen… zitten gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Robin Hood… afwassen en de  Dailymugshot gemaakt… wederom zitten gamen bij facebook… en daarbij twee verschillende dierentuin-games ontdekt… dus bezit vanaf nu ook twee dierentuinen… en dat naast mijn restaurant en de twee boerderijen… uiteraard ook nog even met Bibi en Nikki gespeeld… de katten van de buurvrouw eten gegeven en daarna onze eigen huisdieren… wij aten vandaag doperwten, vlees en gebakken aardappelpartjes… daarbij gekeken naar een aflevering van Roar… nog wat zitten gamen bij facebook… daarna de laatste paar dagen even met pen opgeschreven anders gaat loggen niet echt lukken… Pascal is de tweeënveertigste strip over ons gaan maken… samen de film Far Cry gekeken… en tot bedtijd zitten gamen bij facebook…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.