Krokante vis met kokommer-broccolisalade
Geplaatst op maandag 1 juni 2009 | Geen reacties
Benodigd
voor 2 personen: * 300 gram diepvries aardappel partjes * 2 teentjes knoflook * 4 el olijf olie * 300 gram broccoli * 4 Mega Vissticks * 1 kokkommer * 1 rode ui * 3 el sla dressing
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflookteentjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 8 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 el olie in een pan. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de komkommer en snijd deze daarna in reeptjes en snijd de ui in dunne plakjes. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui met wat dressing om. Serveer de groente met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.
Bron: Allerhande nr 6 – 2009
Reacties
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.