«
»

Bijna 3 maanden

Geplaatst op vrijdag 19 juni 2009 | 12 ReactiesWeer eens tijd voor een update van de twee dames… Tudi (bovenste foto) heeft wat dingen op mijn pc naar achter geschoven… en daardoor kan ze op de pc zitten en gelijktijdig naar buiten kijken… wel is het zo dat ze nog steeds iets minder contact zoekt met ons… maar als ze daar zit, zit ze in handbereik van mij en kunnen we er aankijken als we bij de pc zitten… en daar brengen wij zelf de meeste tijd door… daar naast staat onze scanner/printer/kopieer apparaat… en die wordt dagelijks door Tuli (middelste foto) opgeeist als haar domein… voor mij niet echt handig want ze ligt dan achter mijn beeldscherm dus ik zie er niet… maar Pascal heeft een schitterend uitzicht op haar… en ze ligt zo wel altijd heel dicht bij ons… als we geluk hebben gaat ze op tafel liggen tussen onze pc’s in… en een foto van beide dames (onderste foto), en ze zitten ook vaak zo naast elkaar gesamelijk naar buiten te kijken… en verder loopt Tuli altijd achter ons aan… en likt onze vingers al, laat het soms toe dat we haar aaien, maar dat is meer omdat ze dan nog slaapt… en ze is een echt jagertje, zlle spinnen en andere onderkruipsels worden door haar bij ons gebracht… en ze mauwt graag en laat weten dat ze er is… Tudi daar en tegen is dol op het eten dat ze van ons krijgt en heeft het in inmiddels afgeleerd om te blazen als ze der eten krijgt… wat wij een grote vooruit gang vinden bij haar…

Reacties

12 Reacties to “Bijna 3 maanden”

 1. stephanie
  juni 21st, 2009 @ 17:53

  leuke foto’s,
  mijn kat gaat ook heel graag op de printer en op de modem liggen, de modem is altijd lekker warm ^^
  verder zit ze ook graag op de tv, dan komt wel vaak haar staart voor het beeldscherm hangen Razz

 2. Jannie
  juni 21st, 2009 @ 21:13

  wat een schatten.
  je zou er zo weer aan beginnen.

 3. Aline
  juni 22nd, 2009 @ 09:00

  @ Stephanie, whaha ze zijn dus niet de enige… maar eh het is super lastig om ze goed op de foto te krijgen omdat ze nogal veel bewegen…

 4. Aline
  juni 22nd, 2009 @ 09:01

  @ Jannie wat houd je tegen…

 5. Jannie
  juni 22nd, 2009 @ 15:14

  Ik kom morgen wel even kijken .
  En wat mij tegen houd is een parkiet van een dierbaar iemand van jou die wel erg lief is.

 6. Aline
  juni 22nd, 2009 @ 23:32

  @ Jannie Yep Blinkie… enne tot morgen…

 7. Truus
  juli 1st, 2009 @ 14:09

  Ze voelen zich al aardig thuis zo te lezen.
  Leuke foto’s van Tudi en Tuli. Smile

 8. Aline
  juli 1st, 2009 @ 15:36

  @ Truus ze voelen zich inderdaad al meer thuis… Tuli kunnen we inmiddels aaien als ze slaapt…

 9. yvonne
  mei 12th, 2011 @ 21:48

  heej ik heb een kitten van precies 3 maanden oud.
  ze is precies hetzelfde als jou poes of kat met dat witte kinnetje. het is bijna eng hoeveel ze op elkaar lijken. ik heb een url van mijn hyve erbij gedaan, zodat je de fotos kan zien.
  ze staan onder kyara. want zo heb ik haar genoemd.
  misschien moet je me eerst toevoegen als vriend, omdat ik een profiel heb die alleen zichtbaar is als vrienden. maar ze staat ook op de achtergrond.
  ik vind het zo bizar, dat ze zo erg op elkaar lijken!
  groetjes yvonne

 10. yvonne
  mei 12th, 2011 @ 21:51

  oja mijn poes heeft een soort van cyperse streepjes door haar zwart witte vacht.. echt heel uniek. en ik zag dus dat ze lijkt op trudi xD
  hier voor de zekerheid maar mijn hyve:
  yvon—1986.hyves.nl xxx

 11. Aline
  mei 14th, 2011 @ 10:13

  Ik heb deze katten in 2009 uit het asiel gehaald, ze waren toen al bijna een jaar…

 12. Aline
  mei 14th, 2011 @ 10:13

  Ik heb de foto’s gezien… dacht eerst dat het om een ander katje ging…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.